Results 1 to 3 of 3

Thread: Installation Automation Issue Using Input File

  1. #1
    Join Date
    Dec 2005
    Posts
    74
    Rep Power
    10

    Default Installation Automation Issue Using Input File

    When I was installing zimbra using a input file, the snmp failed at installing zimbra-mta package. The error said:

    basename: too few argument.

    The installation finished and zimbra started. When I checked the status using "zmcontrol status", I got:

    Host qa.cirrata.net
    antispam Running
    antivirus Running
    ldap Running
    logger Running
    mailbox Running
    mta Running
    spell Running


    The snmp is missing (or not installed). What do I need to add into the input file for snmp?? At the worst case, if I run zimbra without snmp, what will I miss?

    Input file:

    REMOVE=yes
    UPGRADE=no
    HOSTNAME=qa.cirrata.net
    LDAPHOST=qa.cirrata.net
    LDAPPORT=389
    SMTPHOST=qa.cirrata.net
    SNMPTRAPHOST=qa.cirrata.net
    SMTPSOURCE=none
    SMTPDEST=none
    SNMPNOTIFY=0
    SMTPNOTIFY=0
    INSTALL_PACKAGES="zimbra-core zimbra-ldap zimbra-mta zimbra--snmp zimbra-store zimbra-logger zimbra-apache zimbra-spell"
    STARTSERVERS=yes
    LDAPPASS=test123
    CREATEDOMAIN=qa.cirrata.net
    CREATEADMIN=admin@qa.cirrata.net
    CREATEADMINPASS=test123
    MODE=mixed
    ALLOWSELFSIGNED=true
    RUNAV=yes
    AVUSER=virusadmin@qa.cirrata.net
    AVDOMAIN=qa.cirrata.net
    RUNSA=yes

  2. #2
    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    2,103
    Rep Power
    14

    Default typo

    fix your input file - the package is zimbra-snmp, not zimbra--snmp

  3. #3
    Join Date
    Dec 2005
    Posts
    74
    Rep Power
    10

    Default Thanks.

    Works much better now.

Similar Threads

  1. centos 5 zimbra 4.5.6 no statistics
    By rutman286 in forum Installation
    Replies: 9
    Last Post: 08-14-2007, 10:30 AM
  2. Opensource backup Question.
    By nfear24 in forum Administrators
    Replies: 3
    Last Post: 04-01-2007, 12:47 AM
  3. Traslation SVN tree status
    By meikka in forum I18N/L10N - Translations
    Replies: 7
    Last Post: 02-13-2007, 11:13 AM
  4. M3 problem with shares
    By titangears in forum Users
    Replies: 4
    Last Post: 01-12-2006, 01:01 PM
  5. Installation problem
    By sywong70 in forum Installation
    Replies: 5
    Last Post: 11-07-2005, 09:01 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •