Results 1 to 6 of 6

Thread: New Installation - Will not recieve mail???

  1. #1
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Nashville, GA
    Posts
    72
    Rep Power
    8

    Default New Installation - Will not recieve mail???

    Outgoing email is fine. This is an Ubuntu server with newest Zimbra version. The server is behind a firewall and a Split-DNS is being used. The firewall has the server in a 1:1 NAT. This is a new domain and I'm not sure if it is configured correctly. I followed the Beginner's Guide to installing Zimbra on Ubuntu 6.06 Server instructions. They worked fine in the past.

    I've looked at Incoming Mail Problems - ZimbraWiki and all seems to check out. I even scanned my ports to check the correct ones are open. All of them check out.

    My server is mail.berrienhospital.com. Any suggestions?
    Version 7.1.2_GA_3268.NETWORK

  2. #2
    Join Date
    May 2006
    Location
    USA
    Posts
    6,242
    Rep Power
    21

    Default

    Do you see any attempts if you tail -f /var/log/zimbra.log?

  3. #3
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Nashville, GA
    Posts
    72
    Rep Power
    8

    Default

    Quote Originally Posted by mmorse View Post
    Do you see any attempts if you tail -f /var/log/zimbra.log?

    None...
    Version 7.1.2_GA_3268.NETWORK

  4. #4
    Join Date
    May 2006
    Location
    USA
    Posts
    6,242
    Rep Power
    21

    Default

    You must have quickly edited or something, as I didn't see the domain before, um berrienhospital.com has no MX records...
    Pingability.com - Quick Check - berrienhospital.com

  5. #5
    Join Date
    May 2006
    Location
    USA
    Posts
    6,242
    Rep Power
    21

    Default

    mail.berrienhospital.com does (98.17.186.254) but just plain berrienhospital.com does not

  6. #6
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Nashville, GA
    Posts
    72
    Rep Power
    8

    Thumbs up

    Quote Originally Posted by mmorse View Post
    mail.berrienhospital.com does (98.17.186.254) but just plain berrienhospital.com does not
    That fixed it thanks. It took three phone calls to get the hosting service to make the necessary changes. Thanks again...


    Version 7.1.2_GA_3268.NETWORK

Similar Threads

  1. Problems with port 25
    By yogiman in forum Installation
    Replies: 57
    Last Post: 06-13-2011, 01:55 PM
  2. Replies: 7
    Last Post: 02-03-2011, 06:01 AM
  3. server dropped connection
    By ferra in forum Installation
    Replies: 20
    Last Post: 10-06-2008, 04:32 PM
  4. Issues...
    By timothyalangorman in forum Administrators
    Replies: 3
    Last Post: 11-19-2007, 09:43 AM
  5. fresh install down may be due to tomcat
    By gon in forum Installation
    Replies: 10
    Last Post: 07-25-2007, 08:09 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •