Results 1 to 4 of 4

Thread: [SOLVED] users are unable to send any mail

  1. #1
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    2
    Rep Power
    7

    Default [SOLVED] users are unable to send any mail

    Hello everybody,

    Even if I've more then 10 years of practice in Linux servers, including postfix, I'm very very new in Zimbra ... less then one week ! The config is very unusual for me so sorry if I've stupid questions.

    I've installed, without any problem, a Zimbra (zcs-5.0.0_RC2_1745.DEBIAN4.0.20071120152822) on a fresh Debian's Etch.

    All seem to work fine except that all users I've created are unable to send any mail neither on the localhost nor to an external one. Admin can for both directions !

    The error message is :

    Could not send message: mail.SEND_FAILURE msg: SMTP server reported: null
    code: mail.SEND_FAILURE
    method: ZmCsfeCommand.prototype.invoke
    detail: soap:Sender
    data: [object Object]


    What did I miss ?

    Best regards and Merry Xmas !

    Michel

  2. #2
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Thatcher, AZ
    Posts
    5,606
    Rep Power
    21

    Default

    can you do a:
    su - zimbra
    tail -f /opt/zimbra/log/mailbox.log

    then, replicate the error. Then, copy and paste the output.

  3. #3
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    2
    Rep Power
    7

    Default

    Thank for your help,

    Hopefully, the problem is solved after a reboot of the server. Meanwhile, I've any idea of what happened.

    Thank again.

    Michel.

  4. #4
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    18
    Rep Power
    7

    Default

    Exact same error happened on 5.0.10 GA, the hard disk was almost full at the time. After freeing space and rebooting the server, all was fine.

Similar Threads

  1. Replies: 7
    Last Post: 02-03-2011, 07:01 AM
  2. server dropped connection
    By ferra in forum Installation
    Replies: 20
    Last Post: 10-06-2008, 05:32 PM
  3. Issues...
    By timothyalangorman in forum Administrators
    Replies: 3
    Last Post: 11-19-2007, 10:43 AM
  4. fresh install down may be due to tomcat
    By gon in forum Installation
    Replies: 10
    Last Post: 07-25-2007, 09:09 AM
  5. DynDNS and Zimbra
    By afterwego in forum Installation
    Replies: 30
    Last Post: 04-01-2007, 04:34 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •