Results 1 to 3 of 3

Thread: VServer install problems

Threaded View

  1. #1
    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    16
    Rep Power
    9

    Default VServer install problems

    Hi,

    I'm currently trying to install/configure zimbra on a VServer running under FC4. There are a couple of small problems, though; here is what I did so far:
    - after installing the RPMs , I removed the zimbra lines in /etc/security/limits.conf (these caused "su - zimbra" to fail).
    - Several programs bind to all interfaces by default, the configuration files had to be adapted to bind only to one interface (e.g. /opt/zimbra/bin/ldap, clamd.conf)
    - I added the path /opt/zimbra/bin to several places in zmsetup.pl where it was missing.

    I still have errors when Zimbra tries to manipulate iptables.

    Then zmsetup.pl completed successfully and zimbra appears to start at least partially. But when I browse to port 7071, the browser loads lots of documents but then displays a grey screen. Tomcat's access_log displays a 404 Error on "POST /service/admin/soap/".

    This Ajax stuff is new to me, so any advice on how to troubleshoot would much be appreciated.

    Meanwhile, I added ?debug=3 to my request and got a debug window with the error "XML PARSE ERROR on RESPONSE: expected tag . This occured in a Tomcat message containing a
    tag without closing tag. Obviously an error in Tomcat. Tomcat wanted to emit a status message "The requested resource (/service/admin/soap/) is not available.



    Regards
    --Marcel
    Last edited by milprog; 01-16-2006 at 03:45 PM.

Similar Threads

  1. Debian Zimbra VServer
    By scottp in forum Installation
    Replies: 2
    Last Post: 10-01-2007, 01:58 PM
  2. Ubuntu 6.06 Install Problems
    By swu in forum Installation
    Replies: 8
    Last Post: 06-29-2007, 10:18 AM
  3. Ubuntu 6.06 LTS server install problems
    By Kavey1978 in forum Installation
    Replies: 17
    Last Post: 05-30-2007, 02:49 AM
  4. CentOS 4.4 64 bit - 4.5.0_GA install problems
    By davespigot in forum Installation
    Replies: 1
    Last Post: 01-25-2007, 08:25 PM
  5. more fedora install problems
    By jlynch3 in forum Installation
    Replies: 13
    Last Post: 09-14-2005, 10:37 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •