Results 1 to 3 of 3

Thread: [SOLVED] Certificate Installation problem

  1. #1
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    20
    Rep Power
    8

    Default [SOLVED] Certificate Installation problem

    First off, I just upgrade from 4.5.10 to 5.0.0, the upgrade went smooth and everything current seems to be working.

    I put off installtion of this certificate until I upgrade to 5.0.0 b/c of the admin panel to install it.

    I used the extention to generate a CSR, and submitted it to CACert, and now when I go into the extension, I am able to select the CSR, and select the PEM format crt, the root and the class 3.

    When I click next I get an error stating :
    "Invalid Certificate Content Type for uploaded file: 20071227.pem"

    I click details and there is nothing there? I can't seem to find anything particular about it or any errors generating.

    Any Ideas?


    EDIT :: I tried to sign using only the root (not using the class3) same error
    Last edited by Insanity5902; 12-27-2007 at 09:57 AM. Reason: small update

  2. #2
    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    623
    Rep Power
    10

    Default

    We are working on a resolution. Here's the bug tracking this issue.

    Bug 23294 - commercial certs fail to install
    Bugzilla - Wiki - Downloads - Before posting... Search!

  3. #3
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    20
    Rep Power
    8

    Default

    Wasn't sure where to post what I found, but I did so in the bug report.

    I'm just posting here in case it isn't noticed in bugzilla

    Bug 23294 - commercial certs fail to install

Similar Threads

  1. Replies: 1
    Last Post: 11-05-2007, 06:55 PM
  2. Certificate problem with SMTP using TLS
    By yuit in forum Installation
    Replies: 4
    Last Post: 11-02-2006, 06:03 PM
  3. Certificate problem following 3.1.0 -> 4.0 upgrade
    By simonellistonball in forum Migration
    Replies: 5
    Last Post: 09-26-2006, 02:56 PM
  4. Installation problem
    By sywong70 in forum Installation
    Replies: 5
    Last Post: 11-07-2005, 09:01 PM
  5. Installation problem
    By charlie in forum Administrators
    Replies: 1
    Last Post: 10-14-2005, 09:55 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •