Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 14

Thread: Creating account error message

  1. #1
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Eugene, OR
    Posts
    78
    Rep Power
    9

    Default Creating account error message

    Trying to create a new account for the first time. When I type in a character in the account field, I get the message "Value does not match valid values".

    Any ideas?

  2. #2
    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    2,103
    Rep Power
    14

    Default character

    Which character? Can you tell me anything about your system? (OS, build number, new install, upgrade, case color, anything?)

  3. #3
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Eugene, OR
    Posts
    78
    Rep Power
    9

    Default

    Network edition Release 3.
    Fedora Core 4
    New install

    Appears to be any letter such as r

  4. #4
    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    2,103
    Rep Power
    14

    Default domain?

    What's listed in the domain selector? Is it blank?

  5. #5
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Eugene, OR
    Posts
    78
    Rep Power
    9

    Default

    zimbra is the domain. See attached jpeg

  6. #6
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Eugene, OR
    Posts
    78
    Rep Power
    9

    Default

    I get the same message when I try and create a new domain.

  7. #7
    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    2,103
    Rep Power
    14

    Default no attachment

    Didn't see the attachment to your post.

  8. #8
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Eugene, OR
    Posts
    78
    Rep Power
    9

    Default Attachment

    Sorry,

    Did not see the message about the file size being to large.
    Attached Images Attached Images

  9. #9
    Join Date
    Nov 2005
    Posts
    63
    Rep Power
    10

    Default

    When you installed zimbra, did you give the installer a FQDN (like mail.google.com)? I can't tell cleanly from the picture, but it *looks* like you just have "zimbra" as the domain, which will / should generate all sorts of errors.

  10. #10
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Eugene, OR
    Posts
    78
    Rep Power
    9

    Default

    No.

    Should I remove and reinstall using a FQDN. Or can I edit a few files.

Similar Threads

  1. Replies: 43
    Last Post: 09-18-2013, 06:13 AM
  2. One account not receving email
    By EnglishDude in forum Administrators
    Replies: 12
    Last Post: 04-30-2010, 07:19 AM
  3. Problem sending mail from another account in Outlook
    By UTSCSE in forum Zimbra Connector for Outlook
    Replies: 4
    Last Post: 01-25-2007, 05:50 PM
  4. Problems with Wiki / Documents on OSX/PPC
    By GadgetGuru in forum Installation
    Replies: 5
    Last Post: 11-30-2006, 09:03 AM
  5. Replies: 3
    Last Post: 02-09-2006, 10:19 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •