Results 1 to 10 of 14

Thread: Documents "Import" button missing after 5.0 upgrade

Hybrid View

  1. #1
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    16
    Rep Power
    8

    Default Documents "Import" button missing after 5.0 upgrade

    The Import button under documents does not appear after upgrading from 4.5.7 to 5.0GA. Am I missing a setting somewhere?

  2. #2
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Thatcher, AZ
    Posts
    5,606
    Rep Power
    21

    Default

    Did you clear your cache? Can you post a screenshot?

  3. #3
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    16
    Rep Power
    8

    Default

    Yes, and it comes up the same way on multiple browsers. I tested an install from scratch and got the same thing. I have a screenshot, but I can't find a way to attach it.

  4. #4
    Join Date
    May 2006
    Location
    USA
    Posts
    6,242
    Rep Power
    21

  5. #5
    Join Date
    May 2006
    Location
    England.
    Posts
    927
    Rep Power
    10

    Default

    You can attach a file to your posting using the advanced reply function, but not the quick reply function. Scroll down below the text area to the 'additional options' section and click the button marked 'manage attachments'

  6. #6
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    16
    Rep Power
    8

    Default screen capture

    Ok, here it is.
    Attached Images Attached Images

  7. #7
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    16
    Rep Power
    8

    Default late reply

    btw - sorry for the late reply. The notification that someone replied to me went to my junk mail.

Similar Threads

  1. Successful upgrade from OpenSuSE 10.0 (4.5.9 to 5.0)
    By bradb21 in forum Installation
    Replies: 6
    Last Post: 01-02-2008, 11:02 AM
  2. ZCS 5.0 FOSS is Released!!!
    By jholder in forum Announcements
    Replies: 1
    Last Post: 12-21-2007, 12:21 PM
  3. Documents malfunction after upgrade
    By ms2k in forum Administrators
    Replies: 2
    Last Post: 02-28-2007, 11:02 PM
  4. Traslation SVN tree status
    By meikka in forum I18N/L10N - Translations
    Replies: 7
    Last Post: 02-13-2007, 11:13 AM
  5. 4.0 RC1 Documents initialization failed on upgrade
    By neilmc in forum Administrators
    Replies: 13
    Last Post: 10-05-2006, 03:46 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •