Results 1 to 5 of 5

Thread: Upgrade 4.5.4 to 4.5.10 (Centos 4.4 64bit) Failed on production machiine (HELP!)

Hybrid View

  1. #1
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    177
    Rep Power
    9

    Exclamation Upgrade 4.5.4 to 4.5.10 (Centos 4.4 64bit) Failed on production machiine (HELP!)

    I was upgrading from 4.5.4 to 4.5.10. I am using Centos 4.4 64 bit version. I have a split configuration 1 MTA machine and 1 machine with mail store and ldap servers. My MTA upgrade went smoothly. I was just about finished with the LDAP/Mail Store server when I received this error (from the log file)

    Preparing packages for installation...
    zimbra-core-4.5.10_GA_1575.RHEL4_64-20071117095807
    mkdir: cannot create directory `/opt/zimbra/ssl': File exists
    mkdir: cannot create directory `/opt/zimbra/.ssh': File exists
    mkdir: cannot create directory `/opt/zimbra/zmstat': File exists
    Error occurred during initialization of VM
    Dumping a shared archive is not supported on the Server JVM.
    error: %post(zimbra-core-4.5.10_GA_1575.RHEL4_64-20071117095807.x86_64) scriptlet failed, exit status 1

    I get the same error when I try installing the rpm by hand.

    This is a PRODUCTION Machine and I need some assistance ASAP. I will post this as a support ticket as well.

    Someone please answer these questions. (assuming I can get this issue resolved and the system completely upgraded by Monday)
    1) Can the MTA portion of the system still function without the LDAP / MAIL Store and simply hold messages in the deferred queue until the LDAP/Mail Store can be restored? We have clients that are just using the Anti Spam / MTA aspect of Zimbra and we have customers using everything.

    2) Let's say my manager wants to go back to 4.5.4. Do I simply manually uninstall the 4.5.10 rpms and perform the 4.5.4 install as usual or can I just run the 4.5.4 install and it will do a downgrade?

    3) Disaster recovery. If I cannot do 2 but we cannot complete the install my manager may opt to do a complete wipe and re-install. Can I simply restore from my last full backup once I do a re-install?

    Any and all help is GREATLY appreciated.

    thanks

    Doug Lochart
    Cape Computing Corp

  2. #2
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Thatcher, AZ
    Posts
    5,606
    Rep Power
    21

    Default

    Hi Doug,
    Please send me your login details, and add me to your IM list: YIM: z_jholder
    I'll take a look

    John-

  3. #3
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    177
    Rep Power
    9

    Default

    Thanks,

    Sorry I don't use IM much do you mean Yahoo Instant Messenger. I only use gmail chat if at all. What kind of login details do you need?

    thanks

    Doug

  4. #4
    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    623
    Rep Power
    10

    Default

    Run the following, if it doesn't return x64 then you'll have problems with the zimbra-core postupgrade script.

    Code:
    /opt/zimbra/libexec/get_plat_tag.sh | awk -F_ '{print $2}'
    Bugzilla - Wiki - Downloads - Before posting... Search!

  5. #5
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    177
    Rep Power
    9

    Default

    Thanks!

    John is in helping me out at the moment.

Similar Threads

  1. Replies: 5
    Last Post: 12-27-2007, 07:52 AM
  2. My Zimbra server down ... please help :)
    By frankb in forum Administrators
    Replies: 2
    Last Post: 12-12-2007, 11:29 AM
  3. Replies: 7
    Last Post: 11-28-2007, 01:49 PM
  4. failed upgrade, failed restore, big trouble
    By feralcoder in forum Installation
    Replies: 2
    Last Post: 03-19-2007, 06:38 PM
  5. Lotus migration
    By babou in forum Migration
    Replies: 15
    Last Post: 03-05-2007, 10:33 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •