Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 15 of 15

Thread: [SOLVED] MySQL.Server, zmmailboxdctl not running and Mailbox stopped

  1. #11
    Join Date
    May 2006
    Location
    USA
    Posts
    6,242
    Rep Power
    21

    Default

    Before you go through all that - do a quick test - it may be that you just need to toggle the status of 'enable DNS lookups'.

  2. #12
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    27
    Rep Power
    8

    Default

    MMorse

    I followed the instructions you provided in the wiki.

    When I stopped and started Postfix I received:
    Code:
    mktemp: cannot create temp file /opt/zimbra/conf/postfix_header_checks.XXXXX: Invalid argument
    postfix/postfix-script: warning: not owned by root: /opt/zimbra/postfix-2.4.3.3z/conf/main.cf
    postfix/postfix-script: starting the Postfix mail system
    I checked the file main.cf and found it owned by zimbra:zimbra. I changed it to root : postfix. On stop and start of postfix, I received the same message.

    Paul

  3. #13
    Join Date
    May 2006
    Location
    USA
    Posts
    6,242
    Rep Power
    21

    Default

    The first part is a bug, I get it on postfix reloading as well, you can ignore it so to speak Bug 23248 - UBUNTU: /opt/zimbra/bin/postfix error: "mktemp: cannot create temp file"
    main.cf gets regenerated each startup
    Last edited by mmorse; 01-08-2008 at 08:36 PM.

  4. #14
    Join Date
    May 2006
    Location
    USA
    Posts
    6,242
    Rep Power
    21

    Default

    Seems permissions were wrong in a bunch of places, (zmfixperms) then a few spelling troubles:
    smtp_sasl_password_maps = hash:/opt/simbra/conf/relay_password
    smtp_sasl_passwoord_maps = hash:/opt/zimbra/conf/relay_password_test
    Last edited by mmorse; 01-09-2008 at 01:29 AM.

  5. #15
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    27
    Rep Power
    8

    Default

    Thanks for all the help.

Similar Threads

  1. zmmailboxdctl is stopped frequently..
    By tamilnandhu in forum Installation
    Replies: 13
    Last Post: 04-12-2008, 09:59 AM
  2. Post instsallation problems
    By Assaf in forum Installation
    Replies: 14
    Last Post: 01-29-2007, 11:38 AM
  3. Trouble sending mail from Outlook
    By czaveri in forum Users
    Replies: 15
    Last Post: 07-24-2006, 12:01 PM
  4. Upgrade Trouble woooo
    By RobertW in forum Installation
    Replies: 3
    Last Post: 06-15-2006, 06:24 PM
  5. Tomcat hanging
    By Morg0 in forum Administrators
    Replies: 42
    Last Post: 04-19-2006, 09:06 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •