Results 1 to 3 of 3

Thread: problems after upgrading to 5.0

Hybrid View

  1. #1
    Join Date
    May 2007
    Posts
    54
    Rep Power
    8

    Default problems after upgrading to 5.0

    Hello,

    After an upgrade from 4.5.9 to 5.0 NE last night, we're having the following problems:

    Schedule view on the calendar doesn't work. It jams all of the events from all of the open calendars into one pane. Other views seem to be ok.

    When viewing an appointment to see who has accepted or to see the details, the calendar locks up. Only by going into a different calendar view can you close the window.

    Instant Messaging doesn't seem to be working at all. We can't add buddy's, send messages, nothing.

    Can someone please provide some help, or should I open support tickets for these?

  2. #2
    Join Date
    May 2006
    Location
    USA
    Posts
    6,242
    Rep Power
    21

    Default

    Quote Originally Posted by tonythemediaguy View Post
    Schedule view on the calendar doesn't work. It jams all of the events from all of the open calendars into one pane. Other views seem to be ok.
    What browser? & also see if anything is in bugzilla
    Quote Originally Posted by tonythemediaguy View Post
    When viewing an appointment to see who has accepted or to see the details, the calendar locks up. Only by going into a different calendar view can you close the window.
    Ajax client or html?
    Quote Originally Posted by tonythemediaguy View Post
    Instant Messaging doesn't seem to be working at all. We can't add buddy's, send messages, nothing.
    To enable:
    su - zimbra
    zmprov mcf zimbraXMPPEnabled TRUE
    zmprov mc default zimbraFeatureIMEnabled TRUE
    zmprov mc default zimbraFeatureInstantNotify TRUE
    zmmailboxdctl restart
    Of course you'll have to enable for users/COS's not in default as well

  3. #3
    Join Date
    May 2007
    Posts
    54
    Rep Power
    8

    Default

    All of this is on FireFox 2.0.0.11 on OS X using the Ajax client.

    Your fix for the IM service worked perfectly. Thanks, Tony

Similar Threads

  1. Replies: 9
    Last Post: 05-28-2008, 11:40 AM
  2. Outlook 2007 Beta Overview
    By GregA in forum Zimbra Connector for Outlook
    Replies: 19
    Last Post: 03-03-2008, 03:24 PM
  3. [SOLVED] Upgrading from 4.5.10 > 5.0 failed.
    By Stergil in forum Installation
    Replies: 3
    Last Post: 01-08-2008, 01:21 PM
  4. ZCS 5.0 FOSS is Released!!!
    By jholder in forum Announcements
    Replies: 1
    Last Post: 12-21-2007, 11:21 AM
  5. Problems with upgrading
    By jeg1972 in forum Administrators
    Replies: 2
    Last Post: 05-10-2006, 04:43 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •