Results 1 to 2 of 2

Thread: Multiple Domain Mail Issue

  1. #1
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Nashville, GA
    Posts
    72
    Rep Power
    8

    Question Multiple Domain Mail Issue

    I have two domains set up. The default domain works just like it should. The second domain will not send mail to external addresses. It will only send to internal addresses on the two domains. It will accept all mail, internal and external. Any clues???
    Version 7.1.2_GA_3268.NETWORK

  2. #2
    Join Date
    May 2006
    Location
    USA
    Posts
    6,242
    Rep Power
    21

    Default

    Hm, start with some zmprov gd domain.com & zmprov ga user@domain.com's and see if there's any major differences like zimbraMailTransport values that are different or something.

Similar Threads

  1. Problems with port 25
    By yogiman in forum Installation
    Replies: 57
    Last Post: 06-13-2011, 01:55 PM
  2. Replies: 7
    Last Post: 02-03-2011, 06:01 AM
  3. [SOLVED] Upgraded to 5.0 OSS - Sendmail Problem
    By Chewie71 in forum Installation
    Replies: 11
    Last Post: 12-28-2007, 06:07 PM
  4. Issues...
    By timothyalangorman in forum Administrators
    Replies: 3
    Last Post: 11-19-2007, 09:43 AM
  5. fresh install down may be due to tomcat
    By gon in forum Installation
    Replies: 10
    Last Post: 07-25-2007, 08:09 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •