Results 1 to 4 of 4

Thread: [SOLVED] Disappearing messages; logs indicate tempfail

Hybrid View

  1. #1
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    28
    Rep Power
    7

    Default [SOLVED] Disappearing messages; logs indicate tempfail

    After spamd handles the message:

    Jan 30 14:05:22 prmx055 postfix/lmtp[31376]: DCBE81A581A1: to=, relay=prmx055.ourdomain.com[192.168.2.55]:7025, conn_use=5, delay=4530, delays=4529/0.58/0/0.06, dsn=4.0.0, status=deferred (host prmx055.ourdomain.com[192.168.2.55] said: 451 4.0.0 Temporary message delivery failure try again (in reply to end of DATA command))

    Any thoughts as to what could cause the LMTP daemon to fall down on the job / mailbox daemon to not accept mail?

    Thanks in advance...

  2. #2
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    28
    Rep Power
    7

    Default

    I am an idiot.

    I'd moved the location of the store, expanded the mount, moved it back-- and forgot to preserve Zimbra's ownership.

    I'm still having the showq permissions problem, but this issue at least has been resolved...

  3. #3
    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    623
    Rep Power
    10

    Default

    If you've been moving stuff around you'll need to fix your permissions.

    /opt/zimbra/libexec/zmfixperms should straighten it out for you.
    Bugzilla - Wiki - Downloads - Before posting... Search!

  4. #4
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    28
    Rep Power
    7

    Default

    Quote Originally Posted by brian View Post
    If you've been moving stuff around you'll need to fix your permissions.

    /opt/zimbra/libexec/zmfixperms should straighten it out for you.
    Right-- it should, yet despite repeated runs of this script, /opt/zimbra/store remained owned by root:root. (Note: I see in retrospect that -extended is needed to fix the store--- however, that still doesn't rectify the queue issue...)

Similar Threads

  1. [SOLVED] Re-creating the spam training e-mail account
    By richard-hdd in forum Administrators
    Replies: 21
    Last Post: 03-20-2012, 08:34 AM
  2. showq permissions failure
    By GoneWestCoast in forum Installation
    Replies: 10
    Last Post: 02-07-2008, 06:29 PM
  3. zimbra moves emails into trash - I don't know why
    By fisch09 in forum Administrators
    Replies: 11
    Last Post: 11-30-2007, 05:01 PM
  4. New messages not showing up in outlook
    By bersrker in forum Zimbra Connector for Outlook
    Replies: 4
    Last Post: 01-16-2007, 08:17 AM
  5. Spam assassain not traiing properly!
    By Mike T in forum Administrators
    Replies: 1
    Last Post: 10-09-2006, 02:34 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •