Results 1 to 4 of 4

Thread: Daily report not working

  1. #1
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Yates Center, KS
    Posts
    14
    Rep Power
    7

    Question Daily report not working

    Just deployed ZCS 5.0.2 in a multi-server configuration, and nearly everything seems to be going well enough, except the daily reports are not working. Or more properly, not being emailed. If I launch the report process manually, the report generates properly, if I run it with 'debug' set it returns the following:

    Sending daily report to admin@midwest-connections.com via localhost
    Failed to email report: Connection refused at /opt/zimbra/zimbramon/lib/Mail/Mailer.pm line 150.


    Narf?!?

  2. #2
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Thatcher, AZ
    Posts
    5,606
    Rep Power
    20

    Default

    hmmm. Can you make sure that your zmlocalconfig smtp destination is correct?

  3. #3
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Yates Center, KS
    Posts
    14
    Rep Power
    7

    Post

    It reads as: admin@midwest-connections.com

    Should it not be the address that the notifications should be sent to?
    -jim

  4. #4
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    17
    Rep Power
    6

    Default Daily report not working

    Quote Originally Posted by jholder View Post
    hmmm. Can you make sure that your zmlocalconfig smtp destination is correct?
    Hi,

    Today i am online multi server installation its working fine without any problem expect daily repoart & graphic reports in admin pages...

    My server configurations are

    zimbra 5.0 on RedHat EL 5
    Total 3 Servers

    Server1 ----> ldap, snmp, stats

    Server2 ----> logger, mailbox, snmp, spell, stats

    Server3 ------> antispam, antivirus, mta, snmp, stats


    Can you some one help me and suggest why i am not getting daily report ( i am getting mails but in the body of the message is "zmdailyreport from 2009-12-05 00:00:00 to 2009-12-06 00:00:00 No messages found")

    And also not coming graphical reports also ....

    Please help me......

    Thanks
    Manickam- Chennai, India

Similar Threads

  1. Daily mail report always reports "No messages found"
    By McPringle in forum Installation
    Replies: 42
    Last Post: 06-13-2011, 08:57 AM
  2. [SOLVED] Daily mail report problem
    By k7sle in forum Administrators
    Replies: 7
    Last Post: 02-07-2008, 12:11 PM
  3. Daily mail report error
    By apnatek in forum Administrators
    Replies: 1
    Last Post: 01-14-2008, 04:08 PM
  4. [SOLVED] Daily mail report coming up empty?
    By jadestorm in forum Administrators
    Replies: 2
    Last Post: 01-05-2008, 06:42 AM
  5. Replies: 5
    Last Post: 02-12-2007, 07:58 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •