Results 1 to 4 of 4

Thread: [SOLVED] Upgraded to 5.0.2...Now our Documents are Invisible

  1. #1
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    Illinois
    Posts
    374
    Rep Power
    9

    Default [SOLVED] Upgraded to 5.0.2...Now our Documents are Invisible

    We upgraded from 4.5.9 NE to 5.0.2 last night. Looks like something in the upgrade has caused our documents to disappear. Changing skins doesn't help....though our theme developer here did change some global files outside of the skin folder....so I have to track that down. I didn't know if anyone else had seen this though?

    If I hover the mouse over the "notebook" folder, it tells me how many documents are inside it and how much space they are using. I cannot see them in the document pane though, just a big blank frame. So they are in there....just can't see them or do anything with them.

    Matt

  2. #2
    Join Date
    May 2006
    Location
    USA
    Posts
    6,242
    Rep Power
    21

    Default

    View source on the page - do you see a "!-- missing template _Template --" ?
    If so, have a look at the zmprov initNotebook & importNotebook commands - examples here: Zimbra_Documents_Provisioning_CLI_Command : Documents - Enabling for 4.0 Upgrade - Zimbra :: Wiki
    Last edited by mmorse; 03-01-2008 at 08:06 PM. Reason: <> brackets removed or content disappears from the post

  3. #3
    Join Date
    May 2006
    Location
    USA
    Posts
    6,242
    Rep Power
    21

    Default

    zmprov in wiki@domain.com
    zmprov impn wiki@domain.com /opt/zimbra/wiki/Template Template
    And you may need to:
    zmmailboxdctl stop
    zmmailboxdctl start
    Clear your browser cache before checking again.

    (Matt confirms back up and running via IM)
    Last edited by mmorse; 05-09-2008 at 05:43 PM.

  4. #4
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    Illinois
    Posts
    374
    Rep Power
    9

    Default

    This happened again after upgrading to 5.0.5. The steps above did resolve it, but why is this happening?

    Matt

Similar Threads

  1. Upgraded from 4.5.10 to 5.0.2 - No issues!
    By dstoliker in forum Zimbra Success Stories
    Replies: 3
    Last Post: 03-19-2008, 05:24 PM
  2. Problem upgrading from 5.0.1 -> 5.0.2 (documents)
    By ad8mustanggt in forum Installation
    Replies: 1
    Last Post: 03-10-2008, 09:15 PM
  3. Cannot access Documents in 5.0.1 upgraded server
    By davidfraser in forum Administrators
    Replies: 1
    Last Post: 02-07-2008, 12:48 AM
  4. [SOLVED] 5.0.1 to 5.0.2 NE - Documents Gone!
    By jhoelz in forum Installation
    Replies: 1
    Last Post: 02-01-2008, 11:45 PM
  5. Installation on FC3 under Xen
    By andreground in forum Installation
    Replies: 9
    Last Post: 11-14-2005, 09:29 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •