Hi,

After a week I haven't been able to start the mailbox service. The message is related to mmailboxdctl not running when zmcontrol status is run.
The error that I saw is a java error:
Caused by: java.net.BindException: Address already in use
But do not know what is that port already in use.

Logs: zmmailboxd.out:

0 INFO [main] log - Logging to org.slf4j.impl.Log4jLoggerAdapter(org.mortbay.log) via org.mortbay.log.Slf4jLog
Zimbra server reserving server socket port=110 bindaddr=null ssl=false
Zimbra server reserving server socket port=995 bindaddr=null ssl=true
Zimbra server reserving server socket port=143 bindaddr=null ssl=false
Zimbra server reserving server socket port=993 bindaddr=null ssl=true
Zimbra server reserving server socket port=7025 bindaddr=null ssl=false
5356 WARN [main] log - Config error at
5357 WARN [main] log - Config error at
5361 WARN [main] log - EXCEPTION
java.lang.reflect.InvocationTargetException
at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke0(Nativ e Method)
at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke(Native MethodAccessorImpl.java:39)
at sun.reflect.DelegatingMethodAccessorImpl.invoke(De legatingMethodAccessorImpl.java:25)
at java.lang.reflect.Method.invoke(Method.java:597)
at org.mortbay.xml.XmlConfiguration.call(XmlConfigura tion.java:534)
at org.mortbay.xml.XmlConfiguration.configure(XmlConf iguration.java:244)
at org.mortbay.xml.XmlConfiguration.refObj(XmlConfigu ration.java:638)
at org.mortbay.xml.XmlConfiguration.configure(XmlConf iguration.java:252)
at org.mortbay.xml.XmlConfiguration.configure(XmlConf iguration.java:206)
at org.mortbay.xml.XmlConfiguration.main(XmlConfigura tion.java:968)
at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke0(Nativ e Method)
at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke(Native MethodAccessorImpl.java:39)
at sun.reflect.DelegatingMethodAccessorImpl.invoke(De legatingMethodAccessorImpl.java:25)
at java.lang.reflect.Method.invoke(Method.java:597)
at org.mortbay.start.Main.invokeMain(Main.java:183)
at org.mortbay.start.Main.start(Main.java:497)
at org.mortbay.start.Main.main(Main.java:115)
Caused by: java.net.BindException: Address already in use
at sun.nio.ch.Net.bind(Native Method)
at sun.nio.ch.ServerSocketChannelImpl.bind(ServerSock etChannelImpl.java:119)
at sun.nio.ch.ServerSocketAdaptor.bind(ServerSocketAd aptor.java:59)
at org.mortbay.jetty.nio.SelectChannelConnector.open( SelectChannelConnector.java:211)
... 17 more
5367 WARN [main] log - Nested in java.lang.reflect.InvocationTargetException:
java.net.BindException: Address already in use
at sun.nio.ch.Net.bind(Native Method)
at sun.nio.ch.ServerSocketChannelImpl.bind(ServerSock etChannelImpl.java:119)
at sun.nio.ch.ServerSocketAdaptor.bind(ServerSocketAd aptor.java:59)
at org.mortbay.jetty.nio.SelectChannelConnector.open( SelectChannelConnector.java:211)
at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke0(Nativ e Method)
at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke(Native MethodAccessorImpl.java:39)
at sun.reflect.DelegatingMethodAccessorImpl.


/var/log/zimbra.log:


Mar 3 07:44:09 luxserver1 zmmailboxdmgr[18405]: status requested
Mar 3 07:44:09 luxserver1 zmmailboxdmgr[18405]: stale pid 5345 found in /opt/zimbra/log/zmmailboxd.pid: No such process
Mar 3 07:44:09 luxserver1 zmmailboxdmgr[18405]: assuming no other instance is running

Sometimes this (mailboxd) works for just 30 seconds or so, then a message saying the daemon exited twice appears.

I'm going to reinstall the system again and then try, please help me if you know what is wrong.

Thank you.
Raiky