Results 1 to 10 of 10

Thread: Can not open attachments on a new GA version

  1. #1
    Join Date
    Nov 2005
    Posts
    19
    Rep Power
    9

    Default Can not open attachments on a new GA version

    When I try to open an attachment, I get the following error :

    HTTP Status 404 - /public/ZimbraMailNewCompose.jsp

    --------------------------------------------------------------------------------

    type Status report

    message /public/ZimbraMailNewCompose.jsp

    description The requested resource (/public/ZimbraMailNewCompose.jsp) is not available.


    --------------------------------------------------------------------------------

    Apache Tomcat/5.5.7

  2. #2
    phoenix is offline Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,587
    Rep Power
    58

    Default

    Which browser, which operating system and what type of attachment is it?

    I've just done a test with pdf, txt, bin, gif and html files on a CentOS4 with FF 1.2.0.1 without any problems - they all open or save correctly.
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  3. #3
    Join Date
    Nov 2005
    Posts
    19
    Rep Power
    9

    Default

    Firefox 1.5 and IE 6.0.
    Attachment type is .eml (another email).

    OS is RHE4, Update 2

  4. #4
    phoenix is offline Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,587
    Rep Power
    58

    Default

    I guess you'll have to wait for one of the Zimbra guys then, I've just forwarded an email to myself and had no problems opening it.
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  5. #5
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    San Mateo, CA
    Posts
    4,789
    Rep Power
    19

    Default

    Attached mail is working for me as well. Can you do 'View Original' and attach a zip'd result to this thread?
    Looking for new beta users -> Co-Founder of Acompli. Previously worked at Zimbra (and Yahoo! & VMware) since 2005.

  6. #6
    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    5
    Rep Power
    9

    Default Same issue on my end

    I as well have the same issue -- error:


    HTTP Status 404 - no such item

    type Status report

    message no such item

    description The requested resource (no such item) is not available.
    Apache Tomcat/5.5.15

    This is a Critical problem...

  7. #7
    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    5
    Rep Power
    9

    Default And uploads also fail

    msg - upload not found: adea8f41-9c55-4225-af71-83be5426fbf2:56d424ca-a84d-4467-87ae-99c20d836b82
    com.zimbra.cs.mailbox.MailServiceException: upload not found: adea8f41-9c55-4225-af71-83be5426fbf2:56d424ca-a84d-4467-87ae-99c20d836b82
    at com.zimbra.cs.mailbox.MailServiceException.NO_SUCH _UPLOAD(MailServiceException.java:194)
    at com.zimbra.cs.service.FileUploadServlet.fetchUploa d(FileUploadServlet.java:163)
    at com.zimbra.cs.service.mail.ParseMimeMessage.attach Uploads(ParseMimeMessage.java:478)
    at com.zimbra.cs.service.mail.ParseMimeMessage.parseM imeMsgSoap(ParseMimeMessage.java:267)
    at com.zimbra.cs.service.mail.ParseMimeMessage.parseM imeMsgSoap(ParseMimeMessage.java:155)
    at com.zimbra.cs.service.mail.SendMsg.handle(SendMsg. java:91)
    at com.zimbra.soap.SoapEngine.dispatchRequest(SoapEng ine.java:255)
    at com.zimbra.soap.SoapEngine.dispatch(SoapEngine.jav a:163)
    at com.zimbra.soap.SoapEngine.dispatch(SoapEngine.jav a:84)
    at com.zimbra.soap.SoapServlet.doPost(SoapServlet.jav a:228)
    at javax.servlet.http.HttpServlet.service(HttpServlet .java:709)
    at com.zimbra.cs.servlet.ZimbraServlet.service(Zimbra Servlet.java:154)
    at javax.servlet.http.HttpServlet.service(HttpServlet .java:802)
    at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.in ternalDoFilter(ApplicationFilterChain.java:252)
    at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.do Filter(ApplicationFilterChain.java:173)
    at org.apache.catalina.core.StandardWrapperValve.invo ke(StandardWrapperValve.java:213)
    at org.apache.catalina.core.StandardContextValve.invo ke(StandardContextValve.java:178)
    at org.apache.catalina.core.StandardHostValve.invoke( StandardHostValve.java:126)
    at org.apache.catalina.valves.ErrorReportValve.invoke (ErrorReportValve.java:105)
    at org.apache.catalina.core.StandardEngineValve.invok e(StandardEngineValve.java:107)
    at org.apache.catalina.valves.AccessLogValve.invoke(A ccessLogValve.java:541)
    at org.apache.catalina.connector.CoyoteAdapter.servic e(CoyoteAdapter.java:148)
    at org.apache.coyote.http11.Http11Processor.process(H ttp11Processor.java:869)
    at org.apache.coyote.http11.Http11BaseProtocol$Http11 ConnectionHandler.processConnection(Http11BaseProt ocol.java:667)
    at org.apache.tomcat.util.net.PoolTcpEndpoint.process Socket(PoolTcpEndpoint.java:527)
    at org.apache.tomcat.util.net.LeaderFollowerWorkerThr ead.runIt(LeaderFollowerWorkerThread.java:80)
    at org.apache.tomcat.util.threads.ThreadPool$ControlR unnable.run(ThreadPool.java:684)
    at java.lang.Thread.run(Thread.java:595)

    code - mail.NO_SUCH_UPLOAD
    method - ZmCsfeCommand.prototype.invoke
    detail - soap:Sender
    data - [object Object]

  8. #8
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Thatcher, AZ
    Posts
    5,606
    Rep Power
    21

    Default

    Try to log out and log back in. it looks like the auth token expired.

  9. #9
    Join Date
    May 2006
    Location
    England.
    Posts
    927
    Rep Power
    10

    Default

    I've had similar experiences before, our users are under instructions that "if anything strange happens, press F5 before calling me"

    Which refreshes the page and reloggs the user of course, it does solve most odd glitches.

  10. #10
    Join Date
    Nov 2005
    Posts
    518
    Rep Power
    10

    Default

    that error looks like what happens when you've got windows logged in to multiple accounts open in the same browser

    Bug 3846
    File upload doesn't work with multiple client sessions
    Last edited by bobby; 08-11-2006 at 11:22 AM.

Similar Threads

  1. mailbox backup & restore on open source version
    By Artturi in forum Administrators
    Replies: 3
    Last Post: 07-30-2010, 04:26 PM
  2. Error message in Server status
    By Max Ma in forum Installation
    Replies: 20
    Last Post: 04-19-2007, 08:55 AM
  3. Archiving Mails in Open source version
    By jeemeekay in forum Administrators
    Replies: 2
    Last Post: 11-14-2006, 07:42 AM
  4. Attachments cause new empty window to open
    By bparris in forum Administrators
    Replies: 1
    Last Post: 05-04-2006, 07:42 PM
  5. open port 7071
    By pgrayove in forum Users
    Replies: 5
    Last Post: 03-30-2006, 08:08 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •