Results 1 to 3 of 3

Thread: [SOLVED] Installation Problem on RHEL 5

  1. #1
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    3
    Rep Power
    7

    Default [SOLVED] Installation Problem on RHEL 5

    I am having an issue near the end of the install.

    I followed the Single Server Install doc. I disabled the firewall and SELinux as per the specific RHEL instructions.

    output of zmsetup.log
    Code:
    Operations logged to /tmp/zmsetup.03252008-122258.log
    Getting installed packages
    checking isEnabled zimbra-core
    zimbra-core not in enabled cache
    enabled packages 
    Newinstall enabling all installed packages
    Enabling zimbra-core
    Enabling zimbra-ldap
    Enabling zimbra-store
    Enabling zimbra-mta
    Enabling zimbra-snmp
    Enabling zimbra-logger
    Enabling zimbra-apache
    Enabling zimbra-spell
    
    Setting defaults...
    Setting local config zimbra_java_home to /opt/zimbra/java
    
    *** Running as zimbra user: /opt/zimbra/bin/zmlocalconfig -f -e zimbra_java_home='/opt/zimbra/java' 2> /dev/null
    
    checking isEnabled zimbra-cluster
    zimbra-cluster not in enabled cache
    enabled packages zimbra-logger zimbra-store zimbra-mta zimbra-core zimbra-apache zimbra-snmp zimbra-ldap zimbra-spell
    Newinstall enabling all installed packages
    Enabling zimbra-core
    Enabling zimbra-ldap
    Enabling zimbra-store
    Enabling zimbra-mta
    Enabling zimbra-snmp
    Enabling zimbra-logger
    Enabling zimbra-apache
    Enabling zimbra-spell
    checking isEnabled zimbra-store
    zimbra-store is enabled
    checking isEnabled zimbra-ldap
    zimbra-ldap is enabled
    checking isEnabled zimbra-store
    zimbra-store is enabled
    checking isEnabled zimbra-mta
    zimbra-mta is enabled
    
    DNS ERROR resolving MX for svr07zimbra.netrique.net
    It is suggested that the domain name have an MX record configured in DNS
    done.
    
    checking isEnabled zimbra-ldap
    zimbra-ldap is enabled
    checking isEnabled zimbra-store
    zimbra-store is enabled
    checking isEnabled zimbra-mta
    zimbra-mta is enabled
    checking isEnabled zimbra-mta
    zimbra-mta is enabled
    checking isEnabled zimbra-spell
    zimbra-spell is enabled
    Checking for port conflicts
    checking isEnabled zimbra-ldap
    zimbra-ldap is enabled
    checking isEnabled zimbra-store
    zimbra-store is enabled
    checking isEnabled zimbra-logger
    zimbra-logger is enabled
    checking isEnabled zimbra-mta
    zimbra-mta is enabled
    
    Note
    
    The previous configuration appears to have failed to complete
    
    Saving config in /opt/zimbra/config.2373...
    done.
    Operations logged to /tmp/zmsetup.03252008-122258.log
    checking isEnabled zimbra-ldap
    zimbra-ldap is enabled
    Initializing ldap...
    
    *** Running as zimbra user: /opt/zimbra/libexec/zmldapinit
    
    IO::Socket::INET: connect: Connection refused at /opt/zimbra/libexec/zmldapinit line 160.
    
    failed. (28416)
    
    ERROR
    Configuration failed
    Please address the error and re-run /opt/zimbra/libexec/zmsetup.pl to
    complete the configuration.
    Errors have been logged to /tmp/zmsetup.03252008-122258.log
    /etc/hosts
    Code:
    # Do not remove the following line, or various programs
    # that require network functionality will fail.
    127.0.0.1	localhost.localdomain	localhost
    192.168.103.149 svr07zimbra.netrique.net svr07zimbra

  2. #2
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    3
    Rep Power
    7

    Default

    after ./install.sh --uninstall and then reinstalling everything seemed to work fine.

    Thanks

  3. #3
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    3
    Rep Power
    7

    Default

    The problem ended up being something really stupid. (Aren't most problems anyway) What ended up being the problem is I was working on a few different machines and I had edited my hosts file with the wrong IP to my FQDN and as such it would error out when initializing the LDAP server.

Similar Threads

  1. INSTALLATION PROBLEM ON Centos 4.3 x_86-64Bit.
    By jawad@cogilent.com in forum Installation
    Replies: 11
    Last Post: 07-09-2007, 08:09 AM
  2. Problem with Ubuntu installation
    By Max Ma in forum Installation
    Replies: 3
    Last Post: 04-13-2007, 10:25 AM
  3. Installation problem
    By sywong70 in forum Installation
    Replies: 5
    Last Post: 11-07-2005, 08:01 PM
  4. Installation problem
    By charlie in forum Administrators
    Replies: 1
    Last Post: 10-14-2005, 08:55 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •