Page 1 of 5 123 ... LastLast
Results 1 to 10 of 42

Thread: No account name gets accepted

  1. #1
    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    20
    Rep Power
    9

    Default No account name gets accepted

    hello,
    I want to create a new user in admin console,but any account name doesn't get accepted.there are two users who are already created in admin console,but I can't enter the user panel for those two users also.Is there any kind of bug in there or i am doing something wrong??

  2. #2
    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    20
    Rep Power
    9

    Default

    I searched the forum first but i didn't see any thread with this specific problem...that's why i put a thread on the forum.I still can't figure out what's wrong and why no account name is getting accepted.please help me,or you can even send me to the thread having the answer of my question.

  3. #3
    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    2,103
    Rep Power
    14

    Default

    Are you unable to log in, or unable to create users? "no user get accepted" is a bit vague.

  4. #4
    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    20
    Rep Power
    9

    Default

    oh sorry about that.
    I am able to log on just for two default users which are already created when zimbra get installed.but i am not able to create new accounts for new users because no account name gets accepted.I looked to "help" about it and even tried so many names but nothing got accepted.

  5. #5
    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    2,103
    Rep Power
    14

    Default

    What does "no account name gets accepted' mean, for the second time - you can't CREATE other users, or you can't LOG IN as other users?

  6. #6
    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    20
    Rep Power
    9

    Default

    I can't create other users.
    because i am getting error for account name(first field on New Account window) everytime i am trying to create an account.It shows the error "value did not match valid values".

  7. #7
    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    2,103
    Rep Power
    14

    Default

    Are you sure it's account name? And not last name, at the bottom of the window, with the little star next to it, as a required value?

  8. #8
    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    20
    Rep Power
    9

    Default

    yes,i am very much sure.It's the first field "Account Name" in "New Account" window.It's just in front of my eyes right now.as soon as i enter anything in it,it gives error.

  9. #9
    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    2,103
    Rep Power
    14

    Default

    What version of zimbra are you running?

    What browser are you using (and version)?

  10. #10
    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    20
    Rep Power
    9

    Default

    I am running zimbra on FC4 and it's the most recent version of zimbra(installed before 4 days).I am running it on mozilla 1.7.8.

Similar Threads

  1. Replies: 43
    Last Post: 09-18-2013, 06:13 AM
  2. One account not receving email
    By EnglishDude in forum Administrators
    Replies: 12
    Last Post: 04-30-2010, 07:19 AM
  3. Replies: 4
    Last Post: 12-21-2007, 06:43 AM
  4. Problem sending mail from another account in Outlook
    By UTSCSE in forum Zimbra Connector for Outlook
    Replies: 4
    Last Post: 01-25-2007, 05:50 PM
  5. Replies: 3
    Last Post: 02-09-2006, 10:19 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •