Page 6 of 6 FirstFirst ... 456
Results 51 to 53 of 53

Thread: Fresh Install Of Zimbra On SuSE 10

  1. #51
    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    2,103
    Rep Power
    14

    Default

    upgrade your browser - we support ff 1.5 and IE 6 for sure. I think we work with FF 1.0.7, too.

  2. #52
    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    59
    Rep Power
    9

    Default

    Macmac

    Thank you.

    Also thank you for your endless source of patience. I assume if mail is flowing in both directions then everything is working fine. I will upgrade the browser.

    Again

    Thank you. You deserve a medal!

  3. #53
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Australia
    Posts
    1
    Rep Power
    9

    Default

    This thread has been very interesting and helpful. I can see Marc was getting frustrated, but remember that your patience helps us all!

    --
    Richo
    The guy who thought Zimbra looked so cool he had better install this thing called linux and see if he can get it working ... which it almost is. (4th install attempt and counting).

Similar Threads

  1. Removing hostname from hosts file fixed prob.
    By lemur in forum Installation
    Replies: 10
    Last Post: 06-13-2007, 07:29 PM
  2. upgrade woes -made into new thread
    By JustinHarlow in forum Installation
    Replies: 18
    Last Post: 06-08-2007, 01:11 PM
  3. zimbra-core missing
    By kinaole in forum Developers
    Replies: 1
    Last Post: 10-02-2006, 12:59 PM
  4. Getting problems in FC4 while instalation
    By kitty_bhoo in forum Installation
    Replies: 13
    Last Post: 09-12-2006, 11:34 PM
  5. Logger
    By jholder in forum Installation
    Replies: 24
    Last Post: 03-31-2006, 11:50 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •