Results 1 to 2 of 2

Thread: [SOLVED] attempting to install x86_64 packages on a unknown OS !?

  1. #1
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    59
    Rep Power
    7

    Default [SOLVED] attempting to install x86_64 packages on a unknown OS !?

    Hi,

    I try now to install Zimbra on a 64bit virtual machine with Debian 4.0 amd64 kernel Vserver ( 2.6.18-6-vserver-amd64 #1 SMP) with the zcs-5.0.6_GA_2313.UBUNTU6_64.20080522142749 package it's the only 64bits package I found on your download page, I have the same problem with the 32bits package zcs-5.0.6_GA_2313.DEBIAN4.0.20080522112011

    The prerequisites are Ok but I got the error message:

    Code:
    Checking for installable packages
    
    Found zimbra-core
    Error: attempting to install x86_64 packages on a unknown OS.
    Exiting...
    The script get_plat_tag.sh seems return the value $i DEBIAN4.0_64 but i had to change a little bit the script by replacing:

    Code:
     grep "4.0" /etc/debian_version > /dev/null 2>&1
                    if [ $? = 0 ]; then
                            echo "DEBIAN4.0${i}"
                            exit 0
                    else
    ...with:

    Code:
    grep "4.0" /etc/debian_version > /dev/null 2>&1                
                    if [ $? == 0 ]; then
                            echo "DEBIAN4.0${i}"
                            exit 0
                    else
    to make it working, if not the script doesn't return any value. I use /bin/bash

    I tred to install packets by hand and it install well

    I don't find anything about this error on the forum. How to solve this or what package I have to use on Debian 4.0 amd64 ?

    Thanks in advance for your help.

    Sam.

  2. #2
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    59
    Rep Power
    7

    Default

    Yeh !

    I succeed to force installation with --platform-override option !

    I installed the Ubuntu 64bits packqge on Debian 4.0 but mysql don't want to start...

    Sam.

Similar Threads

  1. [SOLVED] Firefox 3 + Zimbra 5 - TLS Interop issue
    By irvingpop in forum Administrators
    Replies: 21
    Last Post: 07-22-2008, 11:53 PM
  2. Replies: 21
    Last Post: 09-27-2007, 12:49 PM
  3. fresh install (both OS and Zimbra) but zimbra-spell fails
    By xtremetoonz in forum Installation
    Replies: 14
    Last Post: 09-09-2007, 01:34 AM
  4. Installation Cancelled - Zimbra-spell !
    By Ledg in forum Installation
    Replies: 4
    Last Post: 10-19-2006, 03:54 AM
  5. M3 problem with shares
    By titangears in forum Users
    Replies: 4
    Last Post: 01-12-2006, 01:01 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •