Results 1 to 4 of 4

Thread: LDAP failed

  1. #1
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    3
    Rep Power
    7

    Default LDAP failed

    Could not load Zimbra. I have had problems with LDAP

    Zimbra ERROR:

    [zimbra@xoops ~]$ zmcontrol start
    Host xoops.casewaresa.com
    Starting ldap...Done.
    FAILED
    Failed to start slapd. Attempting debug start to determine error.
    TLS: error:0906D06C:PEM routines:PEM_read_bio:no start line pem_lib.c:647
    TLS: error:0906D06C:PEM routines:PEM_read_bio:no start line pem_lib.c:647
    TLS: error:0906D06C:PEM routines:PEM_read_bio:no start line pem_lib.c:647
    TLS: error:0906D06C:PEM routines:PEM_read_bio:no start line pem_lib.c:647
    TLS: error:0906D06C:PEM routines:PEM_read_bio:no start line pem_lib.c:647
    TLS: error:0906D06C:PEM routines:PEM_read_bio:no start line pem_lib.c:647
    TLS: error:140B0009:SSL routines:SSL_CTX_use_PrivateKey_file:PEM lib ssl_rsa.c:669
    main: TLS init def ctx failed: -1


    Any ideas please?

  2. #2
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    UK
    Posts
    8,017
    Rep Power
    25

    Default

    Welcome to the forums

    Code:
    su - zimbra
    zmcontrol -v

  3. #3
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    3
    Rep Power
    7

    Default

    [zimbra@xoops ~]$ zmcontrol -v


    Release 5.0.7_GA_2444.RHEL5_20080626020941 CentOS5


    Thanks

  4. #4
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    3
    Rep Power
    7

    Default

    /opt/zimbra/libexec/zmsetup.pl

    file /tmp/zmsetup.log:

    Wed Jul 9 07:11:02 2008 Operations logged to /tmp/zmsetup.01001900-0000143532928.log
    Wed Jul 9 07:11:02 2008 Getting installed packages
    Wed Jul 9 07:11:03 2008 Getting local config zimbra_server_hostname
    Wed Jul 9 07:11:05 2008 Getting local config ldap_url
    Wed Jul 9 07:11:06 2008 zimbra_server_hostname contained in ldap_url checking ldap status
    Wed Jul 9 07:11:06 2008 Checking ldap status.
    Wed Jul 9 07:11:06 2008 *** Running as zimbra user: /opt/zimbra/bin/ldap status
    Wed Jul 9 07:11:08 2008 Starting ldap...
    Wed Jul 9 07:11:08 2008 *** Running as zimbra user: /opt/zimbra/sleepycat/bin/db_recover -h /opt/zimbra/openldap-data
    Wed Jul 9 07:11:10 2008 *** Running as zimbra user: /opt/zimbra/libexec/zmldapapplyldif
    IO::Socket::INET: connect: Connection refused at /opt/zimbra/libexec/zmldapapplyldif line 145.
    Wed Jul 9 07:11:56 2008 *** Running as zimbra user: /opt/zimbra/bin/ldap status
    Wed Jul 9 07:11:56 2008 *** Running as zimbra user: /opt/zimbra/bin/ldap start
    Failed to start slapd. Attempting debug start to determine error.
    TLS: error:0906D06C:PEM routines:PEM_read_bio:no start line pem_lib.c:647
    TLS: error:0906D06C:PEM routines:PEM_read_bio:no start line pem_lib.c:647
    TLS: error:0906D06C:PEM routines:PEM_read_bio:no start line pem_lib.c:647
    TLS: error:0906D06C:PEM routines:PEM_read_bio:no start line pem_lib.c:647
    TLS: error:0906D06C:PEM routines:PEM_read_bio:no start line pem_lib.c:647
    TLS: error:0906D06C:PEM routines:PEM_read_bio:no start line pem_lib.c:647
    TLS: error:140B0009:SSL routines:SSL_CTX_use_PrivateKey_file:PEM lib ssl_rsa.c:669
    main: TLS init def ctx failed: -1

    Wed Jul 9 07:12:37 2008 failed with exit code 256.
    Wed Jul 9 07:14:20 2008 checking isEnabled zimbra-core
    Wed Jul 9 07:14:20 2008 zimbra-core not in enabled cache
    Wed Jul 9 07:14:20 2008 enabled packages
    Wed Jul 9 07:14:20 2008 zimbra_server_hostname contained in ldap_url checking ldap status
    Wed Jul 9 07:14:20 2008 Checking ldap status.
    Wed Jul 9 07:14:20 2008 *** Running as zimbra user: /opt/zimbra/bin/ldap status
    Wed Jul 9 07:14:21 2008 Starting ldap...
    Wed Jul 9 07:14:21 2008 *** Running as zimbra user: /opt/zimbra/sleepycat/bin/db_recover -h /opt/zimbra/openldap-data
    @
    "/tmp/zmsetup.log" 194L, 13186C

Similar Threads

  1. upgrading from 5.0.4 to 5.0.5 opensource
    By smoke in forum Installation
    Replies: 4
    Last Post: 10-19-2008, 11:38 AM
  2. My Zimbra server down ... please help :)
    By frankb in forum Administrators
    Replies: 2
    Last Post: 12-12-2007, 11:29 AM
  3. Upgrade: 4.5.5 -> 4.5.6 failed, LDAP/slapd issues
    By Daimyo in forum Installation
    Replies: 7
    Last Post: 08-04-2007, 10:23 PM
  4. 3 testing: LDAP: 389 Failed when restore zimbra
    By victorLeong in forum Administrators
    Replies: 15
    Last Post: 05-24-2007, 07:45 AM
  5. Replies: 4
    Last Post: 11-15-2006, 12:16 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •