I've read through the and seem some stuff similar to this, but all the fixes so far have not worked. I'm on Fedora Core 3 with yum update as of last night. My /etc/hosts file has the localhost stuff only and I am getting this in the install log:



Code:
ERROR: service.FAILURE (system failure: getDirectContext) (cause: javax.naming.CommunicationException localhost:389)
Preparing packages for installation...
zimbra-ldap-3.0.M1_21.FC3-20050920155949_
Preparing packages for installation...
zimbra-mta-3.0.M1_21.FC3-20050920155949_
Preparing packages for installation...
zimbra-snmp-3.0.M1_21.FC3-20050920155949_
Preparing packages for installation...
zimbra-store-3.0.M1_21.FC3-20050920155949_
COMMAND: /opt/zimbra/libexec/zmmyinit
* Creating required directories
* Generating mysql config /opt/zimbra/conf/my.cnf
* Creating database in /opt/zimbra/db/data
there's more stuff that seems to be right and then I get this:
Code:
COMMAND: zmlocalconfig -e zimbra_server_hostname=stuff.testdomain.com
COMMAND: zmlocalconfig -e ldap_host=stuff.testdomain.com
COMMAND: zmlocalconfig -e ldap_port=389
COMMAND: /opt/zimbra/libexec/zmldapinit
Started slapd: pid 17883
adding new entry "cn=zimbra"

adding new entry "cn=admins,cn=zimbra"

adding new entry "uid=zimbra,cn=admins,cn=zimbra"

adding new entry "cn=config,cn=zimbra"
a whole bunch of those adding new entry entries and then:

Code:
COMMAND: zmprov cs stuff.testdomain.com
7bdb7016-3134-11da-a2ab-5b38d97859fb
COMMAND: zmprov cd orlandini.us
7df30644-3134-11da-bf2a-fddcba5e56d2
COMMAND: zmprov mcf zimbraDefaultDomainName orlandini.us
COMMAND: zmprov ca admin@orlandini.us password zimbraIsAdminAccount TRUE
823bfa82-3134-11da-a190-0baa57f54086
COMMAND: zmprov ms stuff.testdomain.com zimbraSmtpHostname 
zmprov [cmd] [args ...]

  CreateAccount(ca) {name@domain} {password} [attr1 value1 [attr2 value2...]]
  DeleteAccount(da) {name@domain|id}
  GetAccount(ga) {name@domain|id}
  GetAllAccounts(gaa) [-v] [{domain}]
  GetAllAdminAccounts(gaaa) [-v]
  ModifyAccount(ma) {name@domain|id} [attr1 value1 [attr2 value2...]]
  SetPassword(sp) {name@domain|id} {password}
  AddAccountAlias(aaa) {name@domain|id} {alias@domain}
  RemoveAccountAlias(raa) {name@domain|id} {alias@domain}
  SetAccountCos(sac) {name@domain|id} {cos-name|cos-id}
  SearchAccounts(sa) [-v] {ldap-query} [limit {limit}] [offset {offset}] [sortBy {attr}] [attrs {a1,a2...}] [sortAscending 0|1*] [applyCos [0|1*] [domain {domain}]
and more usage stuff... Then I get this:

Code:
COMMAND: id=`zmprov gs stuff.testdomain.com | grep zimbraId | awk '{print $2}'`; for i in `zmprov gc default | grep zimbraMailHostPool | sed 's/zimbraMailHostPool: //'`; do host="$host zimbraMailHostPool $i"; done; zmprov mc default $host zimbraMailHostPool $id
COMMAND: /opt/zimbra/libexec/zmmtainit stuff.testdomain.com
COMMAND: zmlocalconfig -e av_notify_user=notify@stuff.testdomain.com
COMMAND: zmlocalconfig -e av_notify_domain=stuff.testdomain.com
COMMAND: zmlocalconfig -e snmp_notify=0
COMMAND: zmlocalconfig -e smtp_notify=0
COMMAND: zmlocalconfig -e snmp_trap_host=
COMMAND: zmlocalconfig -e smtp_source=none
COMMAND: zmlocalconfig -e smtp_destination=none
COMMAND: zmsnmpinit
creating /opt/zimbra/conf/swatchrc
COMMAND: zmprov ms stuff.testdomain.com zimbraServiceInstalled ldap zimbraServiceInstalled mailbox zimbraServiceInstalled mta zimbraServiceInstalled antivirus zimbraServiceInstalled antispam zimbraServiceInstalled snmp
COMMAND: zmprov ms stuff.testdomain.com zimbraServiceEnabled ldap zimbraServiceEnabled mailbox zimbraServiceEnabled mta zimbraServiceEnabled antivirus zimbraServiceEnabled antispam zimbraServiceEnabled snmp
COMMAND: zmlocalconfig -e zimbra_services="ldap mailbox mta antivirus antispam snmp"
COMMAND: zmcreatecert
Error - fully qualified host name not found - please correct
COMMAND: zmcertinstall mailbox
/opt/zimbra/bin/zmcertinstall: line 46: print: command not found
COMMAND: zmtlsctl http
/opt/zimbra/bin/zmtlsctl: line 48: print: command not found
COMMAND: zmcertinstall mta /opt/zimbra/ssl/ssl/server/smtpd.crt /opt/zimbra/ssl/ssl/ca/ca.key
/opt/zimbra/bin/zmcertinstall: line 46: print: command not found
COMMAND: zmlocalconfig -e ssl_allow_untrusted_certs=true
COMMAND: zmcontrol startup
Calling startup (stuff.testdomain.com)

perl /opt/zimbra/bin/zmmon &

RESPONSE: (Zimbra::Mon::serviceInfo)
	antispam
		status              Running
	antivirus
		status              Running
	ldap
		status              Running
	mailbox
		status              Running
	mta
		status              Running
	snmp
		status              Stopped
	host
		ip                  10.10.1.67
		name                stuff.testdomain.com
COMMAND: zmlocalconfig -s > .localconfig.save.16307
COMMAND: zmprov gs stuff.testdomain.com > .zmprov.stuff.testdomain.com.save.16307
COMMAND: zmprov gacf stuff.testdomain.com > .zmprov.gacf.save.16307
FYI - I have the FQN name in the hostfile. The 127.0.0.1 is only localhost, but the real IP 10.10.1.67 has the FQN and the shortname. Everything seems to fire up right and I can connect to the host and get the mail interface up and running. However, when I connect to the admin 7071 address I get a connection refused. Here's what was in my /opt/zimbra/tomcat/logs/catalina.out

Code:
Sep 29, 2005 6:06:11 PM org.apache.coyote.http11.Http11Protocol init
INFO: Initializing Coyote HTTP/1.1 on http-7070
Sep 29, 2005 6:06:11 PM org.apache.coyote.http11.Http11Protocol init
SEVERE: Error initializing endpoint
java.io.FileNotFoundException: /opt/zimbra/tomcat/conf/keystore (No such file or directory)
        at java.io.FileInputStream.open(Native Method)
        at java.io.FileInputStream.(FileInputStream.java:106)
        at org.apache.tomcat.util.net.jsse.JSSESocketFactory.getStore(JSSESocketFactory.java:278)
        at org.apache.tomcat.util.net.jsse.JSSESocketFactory.getKeystore(JSSESocketFactory.java:222)
        at org.apache.tomcat.util.net.jsse.JSSE14SocketFactory.getKeyManagers(JSSE14SocketFactory.java
:141)
        at org.apache.tomcat.util.net.jsse.JSSE14SocketFactory.init(JSSE14SocketFactory.java:109)
        at org.apache.tomcat.util.net.jsse.JSSESocketFactory.createSocket(JSSESocketFactory.java:88)
        at org.apache.tomcat.util.net.PoolTcpEndpoint.initEndpoint(PoolTcpEndpoint.java:292)
        at org.apache.coyote.http11.Http11Protocol.init(Http11Protocol.java:142)
        at org.apache.catalina.connector.Connector.initialize(Connector.java:918)
        at org.apache.catalina.core.StandardService.initialize(StandardService.java:580)
        at org.apache.catalina.core.StandardServer.initialize(StandardServer.java:764)
        at org.apache.catalina.startup.Catalina.load(Catalina.java:490)
        at org.apache.catalina.startup.Catalina.load(Catalina.java:509)
        at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke0(Native Method)
        at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke(NativeMethodAccessorImpl.java:39)
        at sun.reflect.DelegatingMethodAccessorImpl.invoke(DelegatingMethodAccessorImpl.java:25)
        at java.lang.reflect.Method.invoke(Method.java:585)
        at org.apache.catalina.startup.Bootstrap.load(Bootstrap.java:243)
        at org.apache.catalina.startup.Bootstrap.main(Bootstrap.java:408)
Sep 29, 2005 6:06:11 PM org.apache.catalina.startup.Catalina load
SEVERE: Catalina.start
The extra spaces are from the copy/paste.

please help!

TIA