Results 1 to 3 of 3

Thread: Installation Failed

  1. #1
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    4
    Rep Power
    7

    Default Installation Failed

    I'm trying to install Zimbra on a MediaTemple server and for some reason every time I try to set it up it gets to the first step and says "installation failed" I was wondering if anyone knew where the install (error) log was kept. Then I should show you some more detail about the problem.

    This is the error:
    Code:
    Installing packages
    
        zimbra-core......zimbra-core-4.5.5_GA_838.RHEL4-20070518082442.i386.rpm...FAILED
    ###ERROR###
    
    zimbra-core-4.5.5_GA_838.RHEL4-20070518082442.i386.rpm installation failed
    
    Installation cancelled

  2. #2
    Join Date
    May 2006
    Location
    USA
    Posts
    6,242
    Rep Power
    21

    Default

    Welcome to the forums,

    Check /tmp for install.log.# (it eventually creates zmsetup.log.# when you get that far).

    Is there a reason you're installing 4.5.x? Current release is 5.0.8: http://www.zimbra.com/forums/announc...html#post99979

    This person is also attempting to install on a Media Temple box, though using RHEL5 (which is essentially equal to Centos5) instead of RHEL4, might compare notes: http://www.zimbra.com/forums/install...ed-errors.html

  3. #3
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    4
    Rep Power
    7

    Default

    Yeah I think I'm having the same problem as the other post. Which I just realised that after I posted this (sorry for not searching first). I posted a reply. You can go ahead and delete this post and respond on that one if you would please.

    The reason I went back so far in versions was because I thought the newest version wouldn't be compatable (after it failed), so I went back in time a little bit because there is another post on here where someone had it installed witht he version that I downloded.

Similar Threads

  1. [SOLVED] Zimbra logwatch.
    By nishith in forum Administrators
    Replies: 5
    Last Post: 06-10-2009, 05:42 PM
  2. upgrading from 5.0.4 to 5.0.5 opensource
    By smoke in forum Installation
    Replies: 4
    Last Post: 10-19-2008, 11:38 AM
  3. Problem with Mail Server - Need help!
    By joeleo in forum Installation
    Replies: 2
    Last Post: 03-04-2008, 12:03 PM
  4. My Zimbra server down ... please help :)
    By frankb in forum Administrators
    Replies: 2
    Last Post: 12-12-2007, 11:29 AM
  5. Lotus migration
    By babou in forum Migration
    Replies: 15
    Last Post: 03-05-2007, 10:33 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •