Results 1 to 6 of 6

Thread: Problem with Debian & zimbra 5

Hybrid View

  1. #1
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    5
    Rep Power
    7

    Default Problem with Debian & zimbra 5

    I have installed at my home zcs 5 on a debian 4.0 virtual machine.
    zcs works perfectly but can't get external pop3 accounts automatically I have activated the automatic download of every pop3 account and every time i go to the pop3 settings the system reset the inbox folder of every pop3 account.

    I have installed zimbra 3 times, deleting the entire virtual machine (because it's only a test for now).
    Tonight i test another linux distributions in order to see if these problems are solved.

    Anyone has these type of error?

  2. #2
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    5
    Rep Power
    7

    Default

    I tried to installa zimbra on ubuntu 6.06 server, but pop3 account can't be fetched automatically.
    what can i do?

  3. #3
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    UK
    Posts
    8,017
    Rep Power
    24

    Default

    Could you expand further please ? What is happening ? Do any errors in your Log Files - Zimbra :: Wiki ?

  4. #4
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    5
    Rep Power
    7

    Default

    No error in log, simply i want do download an external pop3 account but zimbra can't get it.
    If you want i can get you access to my zimbra test server

  5. #5
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    UK
    Posts
    8,017
    Rep Power
    24

    Default

    From the command line on your ZCS server are you able to
    Code:
    telnet _remoteserver_ 110
    and get a response ?

  6. #6
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    5
    Rep Power
    7

    Default

    yes i get a correct response with telnet

Similar Threads

  1. Replies: 8
    Last Post: 01-12-2012, 01:20 AM
  2. Big Fubar on 5 FOSS GA Upgrade
    By uxbod in forum Administrators
    Replies: 24
    Last Post: 01-21-2008, 02:37 AM
  3. Cleanup after many upgrades
    By tobru in forum Installation
    Replies: 1
    Last Post: 12-23-2007, 08:21 AM
  4. zmtlsctl give LDAP error
    By sourcehound in forum Administrators
    Replies: 5
    Last Post: 03-11-2007, 03:48 PM
  5. Replies: 16
    Last Post: 09-07-2006, 06:39 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •