Results 1 to 2 of 2

Thread: [SOLVED] Upgrading from 5.0.6 to 5.0.8

  1. #1
    Join Date
    May 2008
    Location
    Cocoa, FL
    Posts
    32
    Rep Power
    7

    Default [SOLVED] Upgrading from 5.0.6 to 5.0.8

    Everything seemed to be going fine until my ssh session timedout then when i tried to run the upgrade again everything was messed up.

    I am seeing the following during the upgrade process:

    If i look inside /opt/zimbra/.saveconfig/config.save the values do not match LDAPHOST and the rest are all filled in.

    I really hope there is a fix for this. I have a feeling its not pulling the ldap settings correctly and thats what the error is.
    Code:
    Setting defaults from saved config in /opt/zimbra/.saveconfig/config.save
       HOSTNAME=twoguyshosting.com
       LDAPHOST=
       LDAPPORT=
       SNMPTRAPHOST=
       SMTPSOURCE=
       SMTPDEST=
       SNMPNOTIFY=0
       SMTPNOTIFY=0
       LDAPROOTPW=zimbra
       LDAPZIMBRAPW=zimbra
       LDAPPOSTPW=zmpostfix
       LDAPREPPW=zmreplica
       LDAPAMAVISPW=zmamavis
    Restoring existing configuration file from /opt/zimbra/.saveconfig/config.save..
    Operations logged to /tmp/zmsetup.01001900-0000139021028.log
    ERROR: service.FAILURE (system failure: ZimbraLdapContext) (cause: javax.naming.
    ERROR: service.FAILURE (system failure: ZimbraLdapContext) (cause: javax.naming.
    Setting defaults...ERROR: service.FAILURE (system failure: ZimbraLdapContext) (c
    ERROR: service.FAILURE (system failure: ZimbraLdapContext) (cause: javax.naming.
    done.
    Upgrading from 5.0.6_GA_2313 to 5.0.8_GA_2462
    Stopping zimbra services
    Verifying /opt/zimbra/conf/my.cnf
    Starting mysql
    Last edited by dorgan1983; 07-31-2008 at 01:12 PM.

  2. #2
    Join Date
    May 2008
    Location
    Cocoa, FL
    Posts
    32
    Rep Power
    7

    Default

    OK problem solved luckily I had a backup and just put the old xml config file into place...ran the upgrade and everything is working again.

Similar Threads

  1. [SOLVED] Error Upgrading 5.0.2 to 5.0.4 URGENT
    By jayel in forum Installation
    Replies: 18
    Last Post: 12-06-2008, 12:16 AM
  2. Upgrade 5.0.6 -> 5.0.8: failed to initialize documents
    By Offermann in forum Installation
    Replies: 7
    Last Post: 07-20-2008, 11:18 AM
  3. [SOLVED] after 5.0.5 -> 5.0.6 ldap verbose logging
    By maumar in forum Administrators
    Replies: 1
    Last Post: 06-06-2008, 02:21 PM
  4. [SOLVED] Unable to connect after upgrading to 5.0.2
    By pornsakb in forum Administrators
    Replies: 3
    Last Post: 02-03-2008, 05:15 AM
  5. [SOLVED] Upgrading from 4.5.10 > 5.0 failed.
    By Stergil in forum Installation
    Replies: 3
    Last Post: 01-08-2008, 02:21 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •