Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 14 of 14

Thread: Cannot connect to LDAP from a client machine

  1. #11
    phoenix is offline Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,587
    Rep Power
    58

    Default

    Your hosts file is incorrect, it should contain the following:

    Code:
    127.0.0.1       localhost.localdomain localhost
    192.168.1.6     email.pyxislab.com email
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  2. #12
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Portland, OR
    Posts
    1,147
    Rep Power
    10

    Default

    Quote Originally Posted by phoenix View Post
    Your hosts file is incorrect, it should contain the following:

    Code:
    127.0.0.1       localhost.localdomain localhost
    192.168.1.6     email.pyxislab.com email
    As I said....I commented out the 127.0.1.1 line and things are correct now....

  3. #13
    phoenix is offline Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,587
    Rep Power
    58

    Default

    Quote Originally Posted by ArcaneMagus View Post
    As I said....I commented out the 127.0.1.1 line and things are correct now....
    ..... and as I said, your host file is incorrect. You should have the localhost in the format I've specified.
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  4. #14
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Portland, OR
    Posts
    1,147
    Rep Power
    10

    Default

    Ah ok sorry about that. I was just looking at the first part of the line. Thanks for the correction!

Similar Threads

  1. zmclamdctl is not running after upgrade
    By Darren in forum Installation
    Replies: 24
    Last Post: 10-10-2008, 09:10 AM
  2. Zimbra fails after working for 2 weeks
    By Linsys in forum Administrators
    Replies: 10
    Last Post: 10-07-2008, 12:42 AM
  3. server dropped connection
    By ferra in forum Installation
    Replies: 20
    Last Post: 10-06-2008, 04:32 PM
  4. Is it started or not
    By kwelipatton in forum Installation
    Replies: 10
    Last Post: 03-28-2006, 10:11 PM
  5. Can't send or receive mails from Zimbra
    By ppurama in forum Administrators
    Replies: 4
    Last Post: 11-14-2005, 09:17 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •