Results 1 to 2 of 2

Thread: Web Client not working after hostname change

  1. #1
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    1
    Rep Power
    7

    Default Web Client not working after hostname change

    So I needed to update the hostname on the system and zimbra.. and all went ok! No errors and everything starts up ok and runs fine, imap connections work etc.
    But my problem is that now i cant log into the admin interface (accepts correct password only... but sticks on the Loading... page and goes back to login on refresh) or the client interface (Rejects login with a Network Service error).
    Also I am not sure if its actually accepting email coming into the server.

    The log snipt that happens when logging in is the same everytime:
    2008-08-14 02:42:04,640 INFO [btpool0-0] [oip=IP.ADDR.REM.OVED;ua=zclient/5.0.6_GA_2314.UBUNTU8_64;] soap - AuthRequest
    2008-08-14 02:42:04,646 WARN [btpool0-0] [oip=IP.ADDR.REM.OVED;ua=zclient/5.0.6_GA_2314.UBUNTU8_64;] SoapEngine - handler exception
    java.lang.NullPointerException
    at com.zimbra.cs.account.ZimbraAuthToken.(ZimbraAuthToken.java:268)
    at com.zimbra.cs.account.ZimbraAuthToken.(ZimbraAuthToken.java:221)
    at com.zimbra.cs.account.ZimbraAuthToken.(ZimbraAuthToken.java:217)
    at com.zimbra.cs.service.ZimbraAuthProvider.authToken (ZimbraAuthProvider.java:83)
    at com.zimbra.cs.service.AuthProvider.getAuthToken(Au thProvider.java:364)
    at com.zimbra.cs.service.account.Auth.handle(Auth.jav a:130)
    at com.zimbra.soap.SoapEngine.dispatchRequest(SoapEng ine.java:410)
    at com.zimbra.soap.SoapEngine.dispatch(SoapEngine.jav a:267)
    at com.zimbra.soap.SoapEngine.dispatch(SoapEngine.jav a:159)
    at com.zimbra.soap.SoapServlet.doPost(SoapServlet.jav a:266)
    at javax.servlet.http.HttpServlet.service(HttpServlet .java:727)
    at com.zimbra.cs.servlet.ZimbraServlet.service(Zimbra Servlet.java:189)
    at javax.servlet.http.HttpServlet.service(HttpServlet .java:820)
    at org.mortbay.jetty.servlet.ServletHolder.handle(Ser vletHolder.java:487)
    at org.mortbay.jetty.servlet.ServletHandler$CachedCha in.doFilter(ServletHandler.java:1093)
    at org.mortbay.servlet.UserAgentFilter.doFilter(UserA gentFilter.java:81)
    at org.mortbay.servlet.GzipFilter.doFilter(GzipFilter .java:148)
    at org.mortbay.jetty.servlet.ServletHandler$CachedCha in.doFilter(ServletHandler.java:1084)
    at org.mortbay.jetty.servlet.ServletHandler.handle(Se rvletHandler.java:360)
    at org.mortbay.jetty.security.SecurityHandler.handle( SecurityHandler.java:216)
    at org.mortbay.jetty.servlet.SessionHandler.handle(Se ssionHandler.java:181)
    at org.mortbay.jetty.handler.ContextHandler.handle(Co ntextHandler.java:716)
    at org.mortbay.jetty.webapp.WebAppContext.handle(WebA ppContext.java:406)
    at org.mortbay.jetty.handler.ContextHandlerCollection .handle(ContextHandlerCollection.java:211)
    at org.mortbay.jetty.handler.HandlerCollection.handle (HandlerCollection.java:114)
    at org.mortbay.jetty.handler.HandlerWrapper.handle(Ha ndlerWrapper.java:139)
    at org.mortbay.jetty.handler.rewrite.RewriteHandler.h andle(RewriteHandler.java:315)
    at org.mortbay.jetty.handler.HandlerWrapper.handle(Ha ndlerWrapper.java:139)
    at org.mortbay.jetty.Server.handle(Server.java:313)
    at org.mortbay.jetty.HttpConnection.handleRequest(Htt pConnection.java:506)
    at org.mortbay.jetty.HttpConnection$RequestHandler.co ntent(HttpConnection.java:844)
    at org.mortbay.jetty.HttpParser.parseNext(HttpParser. java:644)
    at org.mortbay.jetty.HttpParser.parseAvailable(HttpPa rser.java:211)
    at org.mortbay.jetty.HttpConnection.handle(HttpConnec tion.java:381)
    at org.mortbay.io.nio.SelectChannelEndPoint.run(Selec tChannelEndPoint.java:396)
    at org.mortbay.thread.BoundedThreadPool$PoolThread.ru n(BoundedThreadPool.java:442)
    Anyone know what else I need to edit to correct this? (basically from the error "java.lang.NullPointerException" that it is borking due to null values somewhere)

    Regards,
    Daniel

  2. #2
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Canada
    Posts
    148
    Rep Power
    7

    Default

    Hi Daniel,
    Did you get any further with this? I'm thinking I'd like to simplify mine as I started off with z1.domainname.com as I thought I'd have z1.domainname.com and z2.domainname.com - but now I'm thinking just mail.domainname.com is best.

Similar Threads

  1. Replies: 3
    Last Post: 03-04-2008, 09:41 AM
  2. Replies: 5
    Last Post: 02-29-2008, 08:09 AM
  3. web client not working after reboot
    By bdial in forum Administrators
    Replies: 1
    Last Post: 02-28-2008, 12:17 AM
  4. Zimbra Mobile Web Client questions
    By sdemeyer in forum Administrators
    Replies: 1
    Last Post: 02-03-2008, 01:25 PM
  5. can't you help me
    By iwan siahaan in forum Administrators
    Replies: 6
    Last Post: 12-17-2007, 05:53 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •