Results 1 to 3 of 3

Thread: [SOLVED] Error deleting index before re-indexing

Threaded View

  1. #1
    Join Date
    Oct 2008
    Fountain Hills, Arizona
    Rep Power

    Default [SOLVED] Error deleting index before re-indexing


    I'm new to Zimbra. I apologize if this has been discussed before, but, I'm not finding help searching the forums or using Google.

    I have a mailbox that never produces any search results. Every text search fails. I found information about reindexing the mailbox. When I try to reindex the mailbox, I get this error in zmmailboxd.out:

    com.zimbra.common.service.ServiceException: system failure: Error deleting index before re-indexing
            at com.zimbra.common.service.ServiceException.FAILURE(
            at com.zimbra.cs.mailbox.Mailbox.reIndex(
            at com.zimbra.cs.service.admin.ReIndex$
    Caused by: read past EOF
            at org.apache.lucene.index.SegmentInfo.(
            at org.apache.lucene.index.IndexFileDeleter.(
            at org.apache.lucene.index.IndexWriter.init(
            at org.apache.lucene.index.IndexWriter.(
            at com.zimbra.cs.index.Lucene23Index.deleteIndex(
            at com.zimbra.cs.index.MailboxIndex.deleteIndex(
            at com.zimbra.cs.mailbox.Mailbox.reIndex(
            ... 1 more
    This mailbox was originally populated using the outlook pst importer program. I am using FOSS 5.0.10 running on Ubuntu 8.04 LTS. Searches in other mailboxes (which were not loaded using the outlook pst import) do work correctly.

    What else can I try?

    Thanks in advance,
    Last edited by alahser; 10-07-2008 at 06:04 PM. Reason: Grammar

Similar Threads

  1. Error after installation
    By robsontuxlinux in forum Installation
    Replies: 13
    Last Post: 09-11-2008, 10:48 PM
  2. 4.0.4 to 4.5.6 upgrade failed in network edition
    By chenthil in forum Administrators
    Replies: 1
    Last Post: 08-27-2007, 10:36 AM
  3. [SOLVED] Simple backup question...
    By dameron in forum Administrators
    Replies: 3
    Last Post: 08-25-2007, 10:36 PM
  4. Error message in Server status
    By Max Ma in forum Installation
    Replies: 20
    Last Post: 04-19-2007, 09:55 AM
  5. The mailbox and mta dies in FC4 GA version
    By meikka in forum Installation
    Replies: 72
    Last Post: 03-16-2006, 05:30 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts