Results 1 to 3 of 3

Thread: [SOLVED] Riddle me this

  1. #1
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    6
    Rep Power
    7

    Default [SOLVED] Riddle me this

    clean install of 5.0.10 GA Release on centos 5 32bit, everything installed without a hitch, added multiple domain, the sever is installed with say mail.domain1.com and domain2.com is added then rick@domain2.com is added, however the mx record for domain2.com points to mail.domain1.com, no issue there. the problem is, if you email rick@domain2.com you get a bounce message from postmaster@mail.domain1.com with the error:

    This is an informative message sent by mail.domain1.com.
    The server was not able to deliver your email message
    Subject: pre test
    Date: Fri, 17 Oct 2008 09:31:49 -0700
    to the following addresses:
    rick@domain2.com (mail.domain1.com: Mailbox does not exist)

    but it does and even zmaccts shows that it exists.

    also to note the account the test mail is sent from it not on the zimbra server, and it does get the bounce response, thus DNS and connectivity are working fine.
    Last edited by Tenchi; 10-17-2008 at 09:50 AM.

  2. #2
    dijichi2 is offline OpenSource Builder & Moderator
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    1,176
    Rep Power
    12

    Default

    sounds like your dns isn't setup correctly, or you've got a competing smtp server somewhere along the line (kerio?)

  3. #3
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    6
    Rep Power
    7

    Default

    I reinstalled from scratch, oddly that fixed it.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •