Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 11

Thread: Relaying Mail

  1. #1
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    12
    Rep Power
    9

    Default Relaying Mail

    Good afternoon,

    I am new Zimbra and am trying to setup Zimbra as a mail server for a small business.

    I am unable to send outgoing mail to domains outside of my own, If I try to send via Outlook I get stuck in a auth loop, If I try to send via the webmail client it tells me the address was rejected.

    I am running this on a Redhat Enterprise box, Thank you for any help you can provide!

  2. #2
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    San Mateo, CA
    Posts
    4,789
    Rep Power
    19

    Default

    Check out /var/log/zimbra.log and post what you find.
    Looking for new beta users -> Co-Founder of Acompli. Previously worked at Zimbra (and Yahoo! & VMware) since 2005.

  3. #3
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    12
    Rep Power
    9

    Default

    Thanks for the reply, Here it is...

    Apr 2 13:31:03 linux11917 zimbramon[11503]: 11503:info: 2006-04-02 13:31:01, STATUS: linux11917.dn.net: spell: Running
    Apr 2 13:31:31 linux11917 postfix/smtpd[11777]: initializing the server-side TLS engine
    Apr 2 13:31:31 linux11917 postfix/smtpd[11777]: connect from c-68-51-152-177.hsd1.ga.comcast.net[68.51.152.177]
    Apr 2 13:31:32 linux11917 postfix/smtpd[11777]: NOQUEUE: reject: RCPT from c-68-51-152-177.hsd1.ga.comcast.net[68.51.152.177]: 554 : $
    Apr 2 13:31:32 linux11917 postfix/smtpd[11777]: disconnect from c-68-51-152-177.hsd1.ga.comcast.net[68.51.152.177]

  4. #4
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    12
    Rep Power
    9

    Default

    Might help if I post it without cutting out all of the lines....

    Apr 2 13:31:31 linux11917 postfix/smtpd[11777]: initializing the server-side TLS engine
    Apr 2 13:31:31 linux11917 postfix/smtpd[11777]: connect from c-68-51-152-177.hsd1.ga.comcast.net[68.51.152.177]
    Apr 2 13:31:32 linux11917 postfix/smtpd[11777]:
    NOQUEUE: reject: RCPT from c-68-51-152-177.hsd1.ga.comcast.net[68.51.152.177]: 554 :
    Relay access denied; from= to= proto=ESMTP helo=
    Apr 2 13:31:32 linux11917 postfix/smtpd[11777]: disconnect from c-68-51-152-177.hsd1.ga.comcast.net[68.51.152.177]

  5. #5
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    San Mateo, CA
    Posts
    4,789
    Rep Power
    19

    Default

    This is you trying to send to gmail right? For this to work you need Outlook so send a user name and password. Did you enable SMTP auth ans put in a user/pass?
    Looking for new beta users -> Co-Founder of Acompli. Previously worked at Zimbra (and Yahoo! & VMware) since 2005.

  6. #6
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    12
    Rep Power
    9

    Default

    Yup, I sure did. I have tried turning SPA both on and of and enabling and disabling SSL. Thanks!

  7. #7
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    12
    Rep Power
    9

    Default

    In case this helps, If i turn off TLS in Zimbra, This is what the log file says...

    Apr 2 13:48:43 linux11917 postfix/smtpd[22839]: lost connection after AUTH from c-68-51-152-177.hsd1.ga.comcast.net[68.51.152.177]
    Apr 2 13:48:43 linux11917 postfix/smtpd[22839]: disconnect from c-68-51-152-177.hsd1.ga.comcast.net[68.51.152.177]
    Apr 2 13:48:43 linux11917 postfix/smtpd[22839]: connect from c-68-51-152-177.hsd1.ga.comcast.net[68.51.152.177]
    Apr 2 13:48:43 linux11917 postfix/smtpd[22839]: warning: c-68-51-152-177.hsd1.ga.comcast.net[68.51.152.177]: SASL LOGIN authentication failed
    Apr 2 13:48:43 linux11917 postfix/smtpd[22839]: lost connection after AUTH from c-68-51-152-177.hsd1.ga.comcast.net[68.51.152.177]
    Apr 2 13:48:43 linux11917 postfix/smtpd[22839]: disconnect from c-68-51-152-177.hsd1.ga.comcast.net[68.51.152.177]
    Apr 2 13:48:44 linux11917 postfix/smtpd[22839]: connect from c-68-51-152-177.hsd1.ga.comcast.net[68.51.152.177]
    Apr 2 13:48:44 linux11917 postfix/smtpd[22839]: warning: c-68-51-152-177.hsd1.ga.comcast.net[68.51.152.177]: SASL LOGIN authentication failed
    Apr 2 13:48:44 linux11917 postfix/smtpd[22839]: lost connection after AUTH from c-68-51-152-177.hsd1.ga.comcast.net[68.51.152.177]
    Apr 2 13:48:44 linux11917 postfix/smtpd[22839]: disconnect from c-68-51-152-177.hsd1.ga.comcast.net[68.51.152.177]
    Apr 2 13:48:44 linux11917 postfix/smtpd[22839]: connect from c-68-51-152-177.hsd1.ga.comcast.net[68.51.152.177]
    Apr 2 13:48:45 linux11917 postfix/smtpd[22839]: warning: c-68-51-152-177.hsd1.ga.comcast.net[68.51.152.177]: SASL LOGIN authentication failed
    Apr 2 13:48:45 linux11917 postfix/smtpd[22839]: lost connection after AUTH from c-68-51-152-177.hsd1.ga.comcast.net[68.51.152.177]
    Apr 2 13:48:45 linux11917 postfix/smtpd[22839]: disconnect from c-68-51-152-177.hsd1.ga.comcast.net[68.51.152.177]
    Apr 2 13:48:47 linux11917 postfix/smtpd[22839]: connect from c-68-51-152-177.hsd1.ga.comcast.net[68.51.152.177]
    Apr 2 13:48:48 linux11917 postfix/smtpd[22839]: warning: c-68-51-152-177.hsd1.ga.comcast.net[68.51.152.177]: SASL LOGIN authentication failed
    Apr 2 13:48:48 linux11917 postfix/smtpd[22839]: lost connection after AUTH from c-68-51-152-177.hsd1.ga.comcast.net[68.51.152.177]
    Apr 2 13:48:48 linux11917 postfix/smtpd[22839]: disconnect from c-68-51-152-177.hsd1.ga.comcast.net[68.51.152.177]
    Apr 2 13:48:49 linux11917 postfix/smtpd[22839]: connect from c-68-51-152-177.hsd1.ga.comcast.net[68.51.152.177]
    Apr 2 13:48:49 linux11917 postfix/smtpd[22839]: warning: c-68-51-152-177.hsd1.ga.comcast.net[68.51.152.177]: SASL LOGIN authentication failed
    Apr 2 13:48:49 linux11917 postfix/smtpd[22839]: lost connection after AUTH from c-68-51-152-177.hsd1.ga.comcast.net[68.51.152.177]
    Apr 2 13:48:49 linux11917 postfix/smtpd[22839]: disconnect from c-68-51-152-177.hsd1.ga.comcast.net[68.51.152.177]

  8. #8
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    San Mateo, CA
    Posts
    4,789
    Rep Power
    19

    Default

    Are you restarting zimbra after making your config changes?
    Looking for new beta users -> Co-Founder of Acompli. Previously worked at Zimbra (and Yahoo! & VMware) since 2005.

  9. #9
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    12
    Rep Power
    9

    Default

    Yes, I am.

  10. #10
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    12
    Rep Power
    9

    Default

    Anyone able to help me with this one?

Similar Threads

  1. Replies: 7
    Last Post: 02-03-2011, 06:01 AM
  2. fresh install down may be due to tomcat
    By gon in forum Installation
    Replies: 10
    Last Post: 07-25-2007, 08:09 AM
  3. DynDNS and Zimbra
    By afterwego in forum Installation
    Replies: 30
    Last Post: 04-01-2007, 03:34 PM
  4. Tomcat broken after upgrade to 4
    By dotslashroot in forum Migration
    Replies: 13
    Last Post: 01-31-2007, 05:05 PM
  5. Mail not getting to mail boxes
    By ehults in forum Installation
    Replies: 5
    Last Post: 10-31-2005, 08:24 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •