Results 1 to 4 of 4

Thread: [SOLVED] Upgrade from 5.04 -> 5.0.10 New Error Appearing

  1. #1
    Join Date
    May 2008
    Posts
    34
    Rep Power
    7

    Default [SOLVED] Upgrade from 5.04 -> 5.0.10 New Error Appearing

    I was testing upgrading our Zimbra server on a VM machine to test and make sure everything went fine, but after upgrading the installation I started receiving errors when I attempted to look at the server certificates. Additionally there are no certificates, I don't know if it's in relation to the error, or because of the upgrade. I also attempted to make new certificates to no avail.

    Attached are screen shots of the two errors. The server error is when trying to look at the server certificates, and the cert making error is, well, self-explanatory.

    I'm hoping that this is all because it's on the VM and it's not the real server. I made the server on the VM by installing the same version as the real server, and then doing a full restore on it.
    Attached Images Attached Images

  2. #2
    Join Date
    May 2008
    Posts
    34
    Rep Power
    7

    Default

    Oh I forgot to add I get an the GetCertRequest error when trying to view the certificates, which then shows there as being none.

  3. #3
    Join Date
    May 2008
    Posts
    34
    Rep Power
    7

    Default

    According to the zmcertmgr command below, the certificates appear to be there. But they're unviewable through the web admin interface and come along with the errors above.

    Code:
    root@server:~# sudo /opt/zimbra/bin/zmcertmgr viewdeployedcrt
    ::service mta::
    notBefore=Nov  5 20:25:01 2008 GMT
    notAfter=Nov  5 20:25:01 2009 GMT
    subject= /C=US/ST=N/A/O=Zimbra Collaboration Suite/OU=Zimbra Collaboration Suite/CN=server.domain.com
    issuer= /C=US/ST=N/A/L=N/A/O=Zimbra Collaboration Suite/OU=Zimbra Collaboration Suite/CN=server.domain.com
    SubjectAltName=
    ::service proxy::
    notBefore=Nov  5 20:25:01 2008 GMT
    notAfter=Nov  5 20:25:01 2009 GMT
    subject= /C=US/ST=N/A/O=Zimbra Collaboration Suite/OU=Zimbra Collaboration Suite/CN=server.domain.com
    issuer= /C=US/ST=N/A/L=N/A/O=Zimbra Collaboration Suite/OU=Zimbra Collaboration Suite/CN=server.domain.com
    SubjectAltName=
    ::service mailboxd::
    notBefore=Nov  5 20:25:01 2008 GMT
    notAfter=Nov  5 20:25:01 2009 GMT
    subject= /C=US/ST=N/A/O=Zimbra Collaboration Suite/OU=Zimbra Collaboration Suite/CN=server.domain.com
    issuer= /C=US/ST=N/A/L=N/A/O=Zimbra Collaboration Suite/OU=Zimbra Collaboration Suite/CN=server.domain.com
    SubjectAltName=
    ::service ldap::
    notBefore=Nov  5 20:25:01 2008 GMT
    notAfter=Nov  5 20:25:01 2009 GMT
    subject= /C=US/ST=N/A/O=Zimbra Collaboration Suite/OU=Zimbra Collaboration Suite/CN=server.domain.com
    issuer= /C=US/ST=N/A/L=N/A/O=Zimbra Collaboration Suite/OU=Zimbra Collaboration Suite/CN=server.domain.com
    SubjectAltName=

  4. #4
    Join Date
    May 2008
    Posts
    34
    Rep Power
    7

    Default

    Found the solution to my problem in this thread http://www.zimbra.com/forums/adminis...ror-print.html

    Quote Originally Posted by jholder
    Try this:
    su -zimbra
    zmsshkeygen
    zmupdateauthkeys
    tomcat restart
    Replacing tomcat restart with zmcontrol stop/start.

Similar Threads

  1. Upgrade instructions in 5.0.10 too muddy to understand
    By johnshen in forum Installation
    Replies: 4
    Last Post: 12-06-2008, 05:19 AM
  2. Upgrade 5.0.7 to 5.0.10 rollback
    By hazmitia in forum Installation
    Replies: 2
    Last Post: 11-22-2008, 05:48 PM
  3. fc4 zcs-3.0.1 -> 3.1 upgrade worked great.. almost
    By keyhman in forum Installation
    Replies: 29
    Last Post: 09-29-2006, 11:06 AM
  4. M1 -> M2 Upgrade Scripts
    By KevinH in forum Announcements
    Replies: 57
    Last Post: 12-15-2005, 09:10 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •