Results 1 to 5 of 5

Thread: wiki user has wrong domain

  1. #1
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    San Diego, CA
    Posts
    88
    Rep Power
    7

    Default wiki user has wrong domain

    My wiki user has the wrong domain of wiki@xxx.mydomain.com and it should be just wiki@mydomain.com. I had changed my domain a month or so ago and never did change the wiki user or the spam/ham users. I can't seem to find the command to change this. Any ideas?

  2. #2
    phoenix is offline Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,587
    Rep Power
    58

    Default

    The following should work:

    1. At the command prompt run
    Code:
    Code:
    zmprov md domaintofix.com zimbraNotebookAccount ""
    2. Delete the wiki@domaintofix.com account
    3. Recreate the wiki@domaintofix.com account using the wizard to create documents for the domain

    List current Global Document Account with:

    Code:
    zmprov gcf zimbraNotebookAccount
    then modify it with:
    Code:
    zmprov mcf zimbraNotebookAccount name@newdomain.com
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  3. #3
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    San Diego, CA
    Posts
    88
    Rep Power
    7

    Default

    What is the wizard? I know how to create a new account in the GUI but not familiar with a wizard for setting up the wiki user for documents.

  4. #4
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    San Diego, CA
    Posts
    88
    Rep Power
    7

    Default

    Nevermind, found it under Create Documents tab.

  5. #5
    phoenix is offline Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,587
    Rep Power
    58

    Default

    Go to the COS, click on Create Documents and follow the wizard.
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

Similar Threads

  1. DNS Questions and Trouble Installing
    By smurraysb in forum Installation
    Replies: 22
    Last Post: 03-14-2008, 04:27 PM
  2. [SOLVED] Remove main domain!
    By zibra in forum Administrators
    Replies: 11
    Last Post: 09-27-2007, 09:50 AM
  3. need advice on configuring zimbra to work with fax server
    By pheonix1t in forum Administrators
    Replies: 0
    Last Post: 07-11-2007, 08:46 PM
  4. Fedora Core 3, Clean Install - Not working!
    By pcjackson in forum Installation
    Replies: 17
    Last Post: 03-05-2006, 07:38 PM
  5. Network edition - strange behavior
    By goetzi in forum Installation
    Replies: 6
    Last Post: 11-16-2005, 03:08 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •