Results 1 to 3 of 3

Thread: Zimbra Admin WebPage loads only a grey background

  1. #1
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    1
    Rep Power
    9

    Default Zimbra Admin WebPage loads only a grey background

    I am attempting to install Zimbra 3.0.1 on a FC4 box. I have attempted to follow the instructions, but I am experiance two odd quirks I cannot seem to solve.
    One; When I run the command zmcontrol status, it shows antispam, antivirus, logger, mailbox as stopped. If I run the command zmcontrol start they all claim to start, but when I rerun zmcontrol status, I get the same result.

    Two: When I try to access https://mail.cmsc245.kirk:7071/zimbraAdmin/ (the URL of this box) The certificate comes up for me to accept, I do, and then the page acts likes loading and in fact, I get no error message from the browser. However, after the silver/grey background loads, nothing else comes up, even though the browser indicates it is finished. Any ideas what might be going wrong?
    Thank you.

  2. #2
    phoenix is offline Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,587
    Rep Power
    58

    Default

    What happened during the install, were there any problems? Do the logs show anything? Which browser? How much memory on this system? Do all the services start afetr a reboot? Did you search the forums to see if these problems have been covered before?
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  3. #3
    Join Date
    Nov 2005
    Posts
    518
    Rep Power
    10

    Default

    is it possible that you ran zmcontrol as root? that will show some stuff as stopped.

Similar Threads

  1. Replies: 26
    Last Post: 04-19-2011, 09:24 AM
  2. Zimbra shutdowns every n hours.
    By Andrewb in forum Administrators
    Replies: 13
    Last Post: 08-14-2007, 08:55 AM
  3. Removing hostname from hosts file fixed prob.
    By lemur in forum Installation
    Replies: 10
    Last Post: 06-13-2007, 06:29 PM
  4. Replies: 8
    Last Post: 02-27-2007, 03:10 AM
  5. FC3 Install and no zimbra ?
    By aws in forum Installation
    Replies: 10
    Last Post: 10-09-2005, 04:19 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •