Results 1 to 5 of 5

Thread: ZCS Opensource- how to have a page displayed before zimbra login page

Threaded View

  1. #1
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    hyderabad, india
    Posts
    3
    Rep Power
    6

    Question ZCS Opensource- how to have a page displayed before zimbra login page

    Dear friends,
    Recently I have installed ZCS 5.0.13 Opensource on CentOS x86_64 successfully. I was earlier running Qmail from which I have to migrate to Zimbra. For the convenience of my users I would like to run the Qmail server for some more time even after Zimbra comes up for future mailing purposes.

    In this context, I would like to give access to both the mail servers from a single webpage say url=http://mydomain.com/webmail (where the previous server's webmail page used to be displayed) along with a link to the new mail server, ie. Zimbra server. I can also put another html page if needed to give link to both the servers.

    My problem is - I am not a Java/JSP/PHP code developer . So I am unable to locate where exactly I need to put my code for the page, so that I can display a page with my above said link, then after the user selects the mailserver, I can direct him to the selected server. I am unable to find where from the Zimbra Webclient is being loaded.

    Also this may be helpful for displaying our corporate page before Zimbra login page comes up, so that I can use ZCS opensource without the logo licensing issues. (even after I discontinue my old server)

    Thanking you,
    --seshagiri
    Last edited by grsgiri27; 03-07-2009 at 04:18 AM. Reason: wrong display at URL

Similar Threads

  1. Replies: 8
    Last Post: 01-12-2012, 01:20 AM
  2. slapd message error
    By smoke in forum Administrators
    Replies: 7
    Last Post: 04-27-2008, 03:23 PM
  3. Can't start Zimbra!
    By zibra in forum Administrators
    Replies: 5
    Last Post: 03-22-2007, 11:34 AM
  4. huge log size
    By rmvg in forum Administrators
    Replies: 5
    Last Post: 01-02-2007, 09:39 AM
  5. Fedora Core 3, Clean Install - Not working!
    By pcjackson in forum Installation
    Replies: 17
    Last Post: 03-05-2006, 06:38 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •