Results 1 to 4 of 4

Thread: problems with new install on CentOS

  1. #1
    Join Date
    May 2006
    Posts
    12
    Rep Power
    9

    Angry problems with new install on CentOS

    I finished the install of zimbra 3.1 on CentOS 4.2 and can't seem to get the commans from the quick start quide to work. I tried 'zmcontrol status' and it hangs. I try 'zmcontrol' and it hangs..what am I doing wrong???

    EDIT:: I let it sit and after awhile it gives me an'out of memory: process killed' error. It just continues with the message.
    Last edited by cvong@cardiodx.com; 05-03-2006 at 01:22 PM.

  2. #2
    phoenix is offline Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,587
    Rep Power
    58

    Default

    Hi

    Welcome to the forums.

    What is the specification of the machine zimbra is running on? Is there anything in the logs? I assume the install went OK?
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  3. #3
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    London, ON
    Posts
    255
    Rep Power
    10

    Default

    What kind of hardware are you running Zimbra on, is it possible you are out of memory?

  4. #4
    Join Date
    May 2006
    Posts
    12
    Rep Power
    9

    Default

    An Admin here helped me figure out the problem. The Zimbra installation did not complete as it failed on 'spell' because during the installation of that package it was unable to communicate with the hostname of the machine because it didn't know how to look for it. My install of CentOS is a fresh install so there were a few things, like DHCP_HOSTNAME, that had to be configured.

    So to make a long story short...error by an amateur Linux user(cvong@cardiodx.com)

    Thanks anyhow for you attempt to help.

    Lastly, hello Zimbra Forum!

    Charles

Similar Threads

  1. Replies: 11
    Last Post: 02-23-2014, 01:08 PM
  2. CentOS 4.4 64 bit - 4.5.0_GA install problems
    By davespigot in forum Installation
    Replies: 1
    Last Post: 01-25-2007, 08:25 PM
  3. Zimbra startup hangs after install CentOS 4.2
    By eger in forum Installation
    Replies: 4
    Last Post: 02-10-2006, 11:08 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •