Results 1 to 4 of 4

Thread: [SOLVED] Installing VeriSign Secure Site Pro certificate error

Threaded View

  1. #1
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    2
    Rep Power
    6

    Default [SOLVED] Installing VeriSign Secure Site Pro certificate error

    Get: "ZIMBRA IOEXCEPTION while handling uploaded certificate "
    See attached screen shot.
    Any idea or known work-arounds? We've tried everything posted in the wiki/forum pages.

    -------------------------
    Background Info:
    Release 5.0.15_GA_2851.RHEL5_20090310165728 CentOS5 NETWORK edition

    Running on CentOS 5. During the install I used the --override-platform (or something similar) to force it to to installed the RH5 version on CentOS 5 (which is the same thing from a binary standpoint).

    zmcontrol status:
    Host mail.hytrust.com
    antispam Running
    antivirus Running
    ldap Running
    logger Running
    mailbox Running
    mta Running
    snmp Running
    spell Running
    stats Running
    Attached Images Attached Images

Similar Threads

  1. Installation zimbra Initializing ldap...failed. (28416)
    By farrukh.nadeem in forum Installation
    Replies: 10
    Last Post: 08-14-2009, 07:52 AM
  2. Zimbra fails after working for 2 weeks
    By Linsys in forum Administrators
    Replies: 10
    Last Post: 10-07-2008, 01:42 AM
  3. [SOLVED] Debian Etch 32 / 64: MTA not working
    By xflip in forum Installation
    Replies: 2
    Last Post: 01-18-2008, 04:58 AM
  4. 3.0 to 4.5.3 Upgrade failed (mysql error)
    By dealt in forum Installation
    Replies: 35
    Last Post: 03-19-2007, 11:30 PM
  5. M3 problem with shares
    By titangears in forum Users
    Replies: 4
    Last Post: 01-12-2006, 01:01 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •