Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 21 to 23 of 23

Thread: [SOLVED] ping problems :(

  1. #21
    Join Date
    May 2007
    Location
    Oklahoma
    Posts
    703
    Rep Power
    9

    Default Run these and post output.

    From your Zimbra machine:
    dig yourdomain.com mx
    dig yourdomain.com any
    host `hostname` <-- type that exact command using backticks not single quotes

    From a machine using something other than your DNS servers for a resolver:
    dig yourdomain.com mx
    dig yourdomain.com any

  2. #22
    butlimous Guest

    Default

    Are there still problems?

  3. #23
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    17
    Rep Power
    6

    Default

    All problems solved, i did again the dns records using views and now works ok.

    Now i have other problem , but i will open a new thread

    Thanks all!

Similar Threads

  1. Restarting and german 'umlaut' problems
    By Oswald-Kolle in forum Installation
    Replies: 3
    Last Post: 05-29-2007, 02:09 AM
  2. iSync Connector / Apple Address Book Problems
    By jrosen in forum CalDAV / CardDAV / iSync
    Replies: 11
    Last Post: 04-16-2007, 03:40 PM
  3. Replies: 3
    Last Post: 12-06-2006, 10:31 AM
  4. Port and Password Problems
    By dennosius in forum Installation
    Replies: 3
    Last Post: 11-21-2006, 01:25 PM
  5. Problems with public Subversion repository
    By dwhite in forum Developers
    Replies: 0
    Last Post: 11-18-2006, 11:25 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •