Results 1 to 5 of 5

Thread: zimbra server in cent os 4

  1. #1
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    2
    Rep Power
    6

    Default zimbra server in cent os 4

    i use centos 4 server and installed zimbra on it but i cant log to my domain.com:7071
    this is appear to me the pic in attachments
    and i tried with (zmcontrol start) command for each one but nothing
    plz help me
    Attached Images Attached Images
    Last edited by dolven; 04-21-2009 at 11:57 AM.

  2. #2
    phoenix is offline Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,587
    Rep Power
    58

    Default

    A new installation or an upgrade? Is this running on a VM or hosted server? How much RAM on the server. What errors are in the log files? Did you search the forums before posting as these issues have been asked and answered many times?
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  3. #3
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    2
    Rep Power
    6

    Default

    this new installation and running on vm and ram 300 mb

  4. #4
    phoenix is offline Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,587
    Rep Power
    58

    Default

    That is far too low for the RAM, you are below the recommended specification (check the System Requirements on this page and have a read of the Installation documents while you're there) I'd suggest you up the RAM to at least 1GB while you're testing and try again.
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  5. #5
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    41
    Rep Power
    6

    Default

    I've gotten away with 512mb for testing it out before I put Zimbra into production. However my production box has 1.5GB of ram and there is a noticeable difference. Any reason for running CentOS 4? CentOS 5 is stable and has been out for awhile now.

Similar Threads

  1. [SOLVED] Zimbra logwatch.
    By nishith in forum Administrators
    Replies: 5
    Last Post: 06-10-2009, 05:42 PM
  2. 4.5 Upgrade failure
    By brained in forum Installation
    Replies: 9
    Last Post: 03-03-2007, 03:30 PM
  3. dspam logrotate errors
    By michaeln in forum Users
    Replies: 7
    Last Post: 02-19-2007, 12:45 PM
  4. Zimbra server crashed
    By goetzi in forum Administrators
    Replies: 6
    Last Post: 03-25-2006, 01:00 PM
  5. Monitoring : Data not yet avalaible
    By s3nz3x in forum Installation
    Replies: 7
    Last Post: 11-30-2005, 07:18 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •