Results 1 to 2 of 2

Thread: Installation Error with TLS: SSL connect

  1. #1
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    32
    Rep Power
    8

    Default Installation Error with TLS: SSL connect

    Hi Guys, I am trying to install zcs-5.0.8 on ubuntu 6.06 but unfurtunately I am getting the error, any help to resolve this issue much appreciated. Thank you
    =========================
    Sat Apr 25 23:32:03 2009 *** Running as root user: /opt/zimbra/bin/zmcertmgr deploycrt self
    ** Installing mta certificate and key...done.
    ** Installing slapd certificate and key...done.
    ** Installing proxy certificate and key...done.
    ** Creating pkcs12 file /opt/zimbra/ssl/zimbra/jetty.pkcs12...done.
    ** Creating keystore file /opt/zimbra/mailboxd/etc/keystore...done.
    ** Installing CA to /opt/zimbra/conf/ca...done.
    Sat Apr 25 23:32:04 2009 done.
    Sat Apr 25 23:32:04 2009 checking isEnabled zimbra-ldap
    Sat Apr 25 23:32:04 2009 zimbra-ldap is enabled
    Sat Apr 25 23:32:04 2009 Initializing ldap...
    Sat Apr 25 23:32:04 2009 *** Running as zimbra user: /opt/zimbra/libexec/zmldapinit
    TLS: SSL connect attempt failed because of handshake problemserror:14094410:SSL routines:SSL3_READ_BYTES:sslv3 alert handshake failure
    Sat Apr 25 23:32:44 2009 failed. (256)
    Sat Apr 25 23:32:44 2009

    ERROR

    Sat Apr 25 23:32:44 2009

    Configuration failed
    =======================

  2. #2
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    12
    Rep Power
    7

    Default

    Check your /etc/hosts file. I had a weird entry in mine that was causing the ssl handshake to fail. It should resolve to the IP of the server.

Similar Threads

  1. zmclamdctl is not running after upgrade
    By Darren in forum Installation
    Replies: 24
    Last Post: 10-10-2008, 09:10 AM
  2. Zimbra fails after working for 2 weeks
    By Linsys in forum Administrators
    Replies: 10
    Last Post: 10-07-2008, 12:42 AM
  3. server dropped connection
    By ferra in forum Installation
    Replies: 20
    Last Post: 10-06-2008, 04:32 PM
  4. Is it started or not
    By kwelipatton in forum Installation
    Replies: 10
    Last Post: 03-28-2006, 10:11 PM
  5. Can't send or receive mails from Zimbra
    By ppurama in forum Administrators
    Replies: 4
    Last Post: 11-14-2005, 09:17 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •