Results 1 to 4 of 4

Thread: [SOLVED] Server Status connection refused in admin console

  1. #1
    Join Date
    May 2009
    Posts
    134
    Rep Power
    6

    Default [SOLVED] Server Status connection refused in admin console

    Hello, all. When I click on the server status item in the left panel of the administration web page, I received the following error:

    Message: error while proxying request to target server Connection refused Error code: service.PROXY_ERROR Method: GetServiceStatusRequest Details:soap:Receiver

    In the mailbox.log file I see:

    2009-05-02 20:46:35,372 INFO [btpool0-9] [name=jn@mycompany.com;mid=3;ip=172.x.x.1;ua=Zimbra WebClient - FF3.0 (Linux);] SoapEngine - handler e
    com.zimbra.common.service.ServiceException: error while proxying request to target server Connection refused
    ExceptionId:btpool0-9:1241311595368:31fd56cd3e499716
    Code:service.PROXY_ERROR Argurl, STR, "https://smtp.mycompany.com:7071/service/admin/soap/GetServiceStatusRequest")

    Our setup is pretty simple. We have a main zimbra server for most functions including the logger and the internal MTA and we have a separate Zimbra MTA in the DMZ as the public MTA. The error appears to come from the main server trying to contact the public MTA on port 7071. A packet trace shows the main server sending a SYN and the MTA sending a RST.

    This may be related to my goof. After installing the main server with the logger service, I installed public MTA but also installed the logger service. I subsequently realized my error, disabled the logger service from the admin console, uninstalled the logger RPM and ran zmprov ms `hostname` -zimbraServiceEnabled logger

    However, I am still having the problem. Can anyone tell me what is causing it and how I fix it? Thanks - John

  2. #2
    Join Date
    May 2009
    Posts
    134
    Rep Power
    6

    Default Version details

    Oh - I forgot to mention we are running GA16 (brand new) on CentOS 5.3 with vserver 2.3 and kernel 2.6.28.7 - John

  3. #3
    Join Date
    May 2009
    Posts
    134
    Rep Power
    6

    Default Reinstalled

    For various reasons, we destroyed the environment and recreated it (NOT repeating the mistake of two loggers). As expected, we no longer have the problem - John
    www.spiritualoutreach.com
    Making Christianity intelligible to secular society

  4. #4
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Switzerland
    Posts
    8
    Rep Power
    10

    Default

    And how to solve this without reinstalling?

Similar Threads

  1. postfix watchdog timeout
    By useopenid in forum Administrators
    Replies: 2
    Last Post: 06-17-2009, 05:17 PM
  2. [SOLVED] mailbox and apache not running
    By rtwick in forum Administrators
    Replies: 4
    Last Post: 11-15-2008, 08:21 AM
  3. Zimbra fails after working for 2 weeks
    By Linsys in forum Administrators
    Replies: 10
    Last Post: 10-07-2008, 01:42 AM
  4. Error loading on Mac OS X 10.4.10 server PPC
    By qprcanada in forum Installation
    Replies: 7
    Last Post: 10-26-2007, 07:25 AM
  5. Can not reach https://example.com:7017/zimbraAdmin
    By Max Ma in forum Installation
    Replies: 14
    Last Post: 03-31-2007, 10:14 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •