Results 1 to 10 of 13

Thread: Admin URL not working after install

Hybrid View

  1. #1
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    18
    Rep Power
    10

    Default Admin URL not working after install

    Hello,

    I just finished install on CentOS 4.1 and all seems to work fine.
    But when I try to go to the Admin URL (https://(IP):7071/zimbraAdmin) for the first it fails. If I do a netstat -an I do not see port 7071 listening

    Thanks for any help

  2. #2
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    San Mateo, CA
    Posts
    4,789
    Rep Power
    19

    Default

    Any errors in /opt/zimbra/tomcat/logs/*.log?

  3. #3
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    18
    Rep Power
    10

    Default

    ya...
    in the catalina.out file
    I see a java file not found exception /opt/zimbra/tomcat/conf/keystore

    sounds like that might be it, any way to re-create the keys?

    Kenny

  4. #4
    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    2,103
    Rep Power
    14

    Default zmcreatecert

    Quote Originally Posted by kennyfordham
    ya...
    in the catalina.out file
    I see a java file not found exception /opt/zimbra/tomcat/conf/keystore

    sounds like that might be it, any way to re-create the keys?

    Kenny
    run as zimbra:
    zmcreatecert
    zmcertinstall
    zmtlsctl http (or https or mixed)

  5. #5
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    18
    Rep Power
    10

    Default

    OK,
    I get this error when running zmcreatecert

    [root@mail ~]# su - zimbra
    [zimbra@mail ~]$ zmcreatecert
    Error - fully qualified host name not found - please correct
    [zimbra@mail ~]$ zmcreatecert mail.winstor.net
    Error - fully qualified host name not found - please correct
    [zimbra@mail ~]$

  6. #6
    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    2,103
    Rep Power
    14

    Default hostname

    Quote Originally Posted by kennyfordham
    OK,
    I get this error when running zmcreatecert

    [root@mail ~]# su - zimbra
    [zimbra@mail ~]$ zmcreatecert
    Error - fully qualified host name not found - please correct
    [zimbra@mail ~]$ zmcreatecert mail.winstor.net
    Error - fully qualified host name not found - please correct
    [zimbra@mail ~]$
    What does hostname return (and hostname --fqdn?)

    What's in your /etc/hosts?

Similar Threads

  1. I got Ubuntu and Zimbra working
    By pacsteel in forum Installation
    Replies: 73
    Last Post: 06-23-2008, 11:41 AM
  2. Admin login stopped working
    By egarnel in forum Administrators
    Replies: 1
    Last Post: 04-13-2007, 06:13 AM
  3. Fedora Core 3, Clean Install - Not working!
    By pcjackson in forum Installation
    Replies: 17
    Last Post: 03-05-2006, 06:38 PM
  4. Install worked, admin login not working
    By gribbler in forum Installation
    Replies: 2
    Last Post: 10-17-2005, 01:42 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •