Results 1 to 1 of 1

Thread: Zimbra + Samba & ou Machines

  1. #1
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    2
    Rep Power
    6

    Default Zimbra + Samba & ou Machines

    Hello Everybody,

    We have been able to get our ZIMBRA SAMBA configuration right to a great extent. But we are still facing some problems. We are using Centos 5.2

    Help

    1. The machines are added using the following script
    add machine script = /usr/sbin/useradd -c Machine -d /var/lib/nobody -s /bin/false '%u'

    The machines can join the domain once i provide the User Name & Password. Once the XP Client is rebooted the same username and passwords are not accepted on the client to join the domain. I get the error "A Device attached to the system is not functioning" Any Solution


    2. We are using LDAPAdmin the windows based application. I can see ou=groups, ou=machines, ou=people. Everything is fine till here i.e. the groups the people and machines

    However when I go to ou=groups cn=Domain Computers and try to add members i see the list of people rather than the machines which are added to ou=machines. This is very critical for me as i need to define roaming profiles for certain users. Any Solution
    Last edited by thealchemistsark; 07-30-2009 at 03:23 AM.

Similar Threads

  1. Replies: 12
    Last Post: 02-25-2008, 07:28 PM
  2. zmperditionctl start asking for password
    By k7sle in forum Administrators
    Replies: 32
    Last Post: 02-20-2008, 11:13 AM
  3. [SOLVED] Error Installing Zimbra on RHEL 5
    By harris7139 in forum Installation
    Replies: 10
    Last Post: 09-25-2007, 12:39 PM
  4. Replies: 8
    Last Post: 02-27-2007, 04:10 AM
  5. Unable to start tomcat
    By chanck in forum Administrators
    Replies: 11
    Last Post: 06-11-2006, 01:58 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •