Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 13 of 13

Thread: [SOLVED] Wrong port on "account view" admin panel

  1. #11
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    16
    Rep Power
    6

    Default

    Hello again.

    As you said to try parameters "zimbraPublicServiceHostname" do i need to add also port number ? like hostname:1080 ? or just hostname ?

  2. #12
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Beaucaire, France
    Posts
    2,322
    Rep Power
    13

    Default

    Just hostname (FQDN), as the port and protocol are setup in other variables.

  3. #13
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    16
    Rep Power
    6

    Default

    My college solved this problem it was coded in file.

Similar Threads

  1. initializing ldap...FAILED(256)ERROR
    By manjunath in forum Installation
    Replies: 39
    Last Post: 06-07-2013, 10:27 AM
  2. Erorr..initializing ldap failed(5362)
    By Logan_filter in forum Installation
    Replies: 10
    Last Post: 12-19-2008, 12:10 PM
  3. [SOLVED] Build Zimbra..a little problem...
    By Abdelmonam Kouka in forum Developers
    Replies: 33
    Last Post: 05-22-2008, 05:10 AM
  4. Error 256 on Installation
    By RuinExplorer in forum Installation
    Replies: 5
    Last Post: 10-19-2006, 09:19 AM
  5. Getting problems in FC4 while instalation
    By kitty_bhoo in forum Installation
    Replies: 13
    Last Post: 09-12-2006, 10:34 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •