Results 1 to 5 of 5

Thread: [SOLVED] Distribution List user not receiving email

  1. #1
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    4
    Rep Power
    6

    Default [SOLVED] Distribution List user not receiving email

    I have set up a series of distribution lists for each of our departments. Then I made a company-wide distribution list made up of the department distribution lists. I did the compilation distribution list so I only would have to manage the department distribution lists. I have one user (that I know of) who is not receiving emails to the company-wide distribution list. I have checked that they are in the department distribution list and have removed them and added them again to no avail.

    Any suggestions or ideas would be wonderful.

    Release 5.0.16_GA_2921.UBUNTU8_64 UBUNTU8_64 FOSS edition

  2. #2
    phoenix is offline Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,587
    Rep Power
    58

    Default

    Check the log files to see if the message is being sent to them and check the user account for any filters that discard email or do other 'strange' things.
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  3. #3
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    4
    Rep Power
    6

    Default

    Thanks Pheonix.

    I checked the logs and the emails were being sent, but they had a filter which wasn't quite working correctly and was delete all email from that distribution list.

  4. #4
    phoenix is offline Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,587
    Rep Power
    58

    Default

    Quote Originally Posted by Karassik View Post
    Thanks Pheonix.

    I checked the logs and the emails were being sent, but they had a filter which wasn't quite working correctly and was delete all email from that distribution list.
    I hate to say this but that's the usual reason, there will be an improvement to the 'discard' filter rule in Zimbra 6.
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  5. #5
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    4
    Rep Power
    6

    Default

    It was strange because the discard rule had additional logic which wasn't being adhered to. There was "claim" in the subject, but I guess it was deleting all from the distribution list.

Similar Threads

  1. [SOLVED] Zimbra not receiving email after fresh install
    By no1youknowz in forum Administrators
    Replies: 3
    Last Post: 06-22-2009, 04:14 AM
  2. Replies: 0
    Last Post: 01-13-2009, 09:42 PM
  3. need advice on configuring zimbra to work with fax server
    By pheonix1t in forum Administrators
    Replies: 0
    Last Post: 07-11-2007, 07:46 PM
  4. Fedora Core 3, Clean Install - Not working!
    By pcjackson in forum Installation
    Replies: 17
    Last Post: 03-05-2006, 06:38 PM
  5. Network edition - strange behavior
    By goetzi in forum Installation
    Replies: 6
    Last Post: 11-16-2005, 02:08 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •