Results 1 to 3 of 3

Thread: [SOLVED] web ui for mailbox not coming up

  1. #1
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    16
    Rep Power
    6

    Default [SOLVED] web ui for mailbox not coming up

    Hi,

    I could install zimbra on my ubuntu machine. Except for port conflicts and a perl version error ,rest everything seems ok. I could launch admin console on ff3 and create user accounts..etc.

    But I am not able to open any mailbox.

    for admin console - https://ip addr :7071/ - Works fine.
    For mail -https://ip addr -Page load error.

    Even from admin console I can not access any user mailbox.
    Please help me in understanding what might be causing this?

    Thanks in advance !

    vasa

  2. #2
    phoenix is offline Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,587
    Rep Power
    58

    Default

    Quote Originally Posted by vasa View Post
    For mail -https://ip addr -Page load error.
    CLI zmtlsctl to set Web Server Mode - Zimbra :: Wiki
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  3. #3
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    16
    Rep Power
    6

    Default

    Thanks

    vasa

Similar Threads

  1. Bug 31450 followup
    By ezu in forum General Questions
    Replies: 37
    Last Post: 03-04-2009, 10:46 PM
  2. Not receiving e-mails coming from web based form
    By randompherret in forum Administrators
    Replies: 2
    Last Post: 07-13-2008, 06:58 AM
  3. Replies: 3
    Last Post: 10-05-2007, 12:49 PM
  4. postfix crash. Where is the log?
    By partypooper in forum Administrators
    Replies: 3
    Last Post: 11-30-2006, 04:37 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •