Results 1 to 2 of 2

Thread: Installing on CentOS 4.3 i386 - Zimbra spawns 100's of processes

  1. #1
    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    51
    Rep Power
    10

    Default Installing on CentOS 4.3 i386 - Zimbra spawns 100's of processes

    Hi,

    Doing a clean install on CentOS4.3 - patched and up to date. On trying to install I get as far as the 'Iinstalling packages .... Zimbra LDAP....' and the it sits and creates 1000's of processes titled "/bin/bash /bin/unicode_start latarcyrheb-sun16".

    I haven't let it run long enough to actually run out of swap and ram yet - but this is the 2nd time I've tried to install and had this problem.

    I'm trying to install zcs-NETWORK-3.1.2_GA_445.RHEL4.tgz.

  2. #2
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Beaucaire, France
    Posts
    2,322
    Rep Power
    13

    Default

    Known issue, search the forum and wiki...

    http://wiki.zimbra.com/index.php?tit..._unicode_start

Similar Threads

  1. zmtlsctl give LDAP error
    By sourcehound in forum Administrators
    Replies: 5
    Last Post: 03-11-2007, 03:48 PM
  2. Replies: 7
    Last Post: 01-24-2007, 10:03 PM
  3. zimbra-core missing
    By kinaole in forum Developers
    Replies: 1
    Last Post: 10-02-2006, 11:59 AM
  4. Zimbra MTA and CentOS VPS on OpenVZ
    By czaveri in forum Installation
    Replies: 2
    Last Post: 03-20-2006, 08:42 AM
  5. Replies: 1
    Last Post: 11-23-2005, 12:35 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •