Results 1 to 8 of 8

Thread: Admin WebUI Errors after upgrading to ZCS 6.0

  1. #1
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    3
    Rep Power
    8

    Default Admin WebUI Errors after upgrading to ZCS 6.0

    Hello,

    Last week I upgraded from ZCS 5.0.12 to ZCS 5.0.18 then to ZCS 6.0.0. There did not seem to be any issue with either upgrade. Now, however, when I go into the Admin WebUI and try to remove an extension from the Global Settings::Attachments tab, I get an error when I try to save. I can get to the tab. Select an attachment (wav in this case) and remove it from the list. When I click 'Save' to apply the change the following error message appears.

    JavaScript error encountered in method ZaXFormViewController.prototype._saveChangesCallba ck
    Details:
    message: cnt is not defined fileName: https://[servername]:7071/zimbraAdmin/js/Admin_all.js.zgz?v=090830134208 lineNumber: 7838 stack: ()@https://[servername]:7071/zimbraAdmin/js/Admin_all.js.zgz?v=090830134208:7838 ((void 0))@https://[servername]:7071/zimbraAdmin/js/Admin_all.js.zgz?v=0908...
    Not really sure where to start looking for this one. Suggestions would be very helpful.

    Thanks,
    Paul

  2. #2
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Madrid - Spain
    Posts
    59
    Rep Power
    10

    Unhappy Some more errors...

    First of all, Zimbra Rules. I loooove ZCS.

    However, I'm having problems after upgrading from 5.0.18_GA_3011.SuSEES10 to 6.0.0_GA_1802.SuSEES10 (NETWORK editions).

    Of course I had my backup and I was able to restore my stable 5.0.18, but I really want to upgrade to 6.0 soon!

    When I select any tab on the WebUI, I just get this message:

    "this.__keySequence is undefined"

    There where no errors on the Upgrade, zmsetup.xxx.log checked.

    Any clue?
    Attached Images Attached Images
    Last edited by dgamez; 09-12-2009 at 07:49 PM. Reason: Attached File
    - dgamez -

    Netnovation Vzla, S.A.
    Zimbra VAR

    Caracas - Venezuela

  3. #3
    Join Date
    May 2009
    Location
    Jakarta
    Posts
    86
    Rep Power
    6

    Default

    I had same problem, when remove zimbra 5.0.18 and install zimbra 6.0 after remove completed.

    I get this error when saving blocking attachment on Global Setting:

    message: cnt is not defined fileName: https://mail.ayamkampung.org:7071/zi...v=090830143748 lineNumber: 7838 stack: ()@https://mail.ayamkampung.org:7071/zimbraAdmin/js/Admin_all.js.zgz?v=090830143748:7838 ((void 0))@https://mail.ayamkampung.org:7071/zimbraAdmin/js/Admin_al...


    Please see
    Bug 40335 – Admin console : Characters are dropped in Notes description field while edit resource

    this Bug unresolved?

    My zimbra 6.0 running under CentOS 5.3 Up to date

  4. #4
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    UK
    Posts
    8,017
    Rep Power
    24

    Default

    Check Zimbra Product Portal for what will be fixed in 6.0.1.

  5. #5
    Join Date
    May 2009
    Location
    Jakarta
    Posts
    86
    Rep Power
    6

    Default

    Your Operating system distro and version?

    Tried fresh install without memcached?
    I want a try tonight [GMT +7]

  6. #6
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    UK
    Posts
    8,017
    Rep Power
    24

    Default

    I get the same with a vanilla install of ZCS 6GA and memcached disabled.

  7. #7
    Join Date
    May 2009
    Location
    Jakarta
    Posts
    86
    Rep Power
    6

    Default

    Still waiting release 6.0.2 =D, have read release notes [6.0.2] fixed Bug 40335

  8. #8
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Madrid - Spain
    Posts
    59
    Rep Power
    10

    Default

    You have to make sure the TWO values are set correctly:

    $ zmprov gacf | grep zimbraMailURL
    zimbraMailURL: /zimbra

    $ zmprov gs `zmhostname` | grep zimbraMailURL
    zimbraMailURL: /zimbra

    Thanks to Thom O'Connor, Juan Bocanegra and Aravind Katwe for the great support!
    - dgamez -

    Netnovation Vzla, S.A.
    Zimbra VAR

    Caracas - Venezuela

Similar Threads

  1. Replies: 0
    Last Post: 09-06-2009, 10:45 AM
  2. [SOLVED] 6.0 GA today?
    By digitaldan in forum Community News
    Replies: 18
    Last Post: 09-04-2009, 09:35 AM
  3. ZCS 6.0 + 5.x outlook connector?
    By mrjohnsen in forum Zimbra Connector for Outlook
    Replies: 3
    Last Post: 09-03-2009, 11:22 AM
  4. Trouble Sending mail - All Messages deferred!
    By SiteDiscovery in forum Administrators
    Replies: 7
    Last Post: 09-03-2009, 04:52 AM
  5. Upgrading to 3.1.3 errors sumary
    By kowell in forum Administrators
    Replies: 8
    Last Post: 06-25-2006, 12:11 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •