Results 1 to 4 of 4

Thread: Zimbra+Samba

  1. #1
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    5
    Rep Power
    6

    Default Zimbra+Samba

    Following the walkthrough for zimbra and samba integration to create AD and Exchange i am stuck with testing pam, i have created a group called Domain Admins in posix on Zimbra, and ran the command (getent group), i cannot see my newly created group in there, what are some diagnostics i could do to find out why?, i followed the instructions on step 4 exactly

    thanks for your time

  2. #2
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    5
    Rep Power
    6

    Default

    after running pdbedit -L i see my created user as well as the associated pc i joined to the domain, however i still cant see it in getent passwd or getent group, because samba isnt i guess "talking" to zimbra on account creation i cannot goto the next step which is logging in on samba with the created user is there any logs i can look at?

    test parm came up with no errors
    Last edited by ithomes; 09-17-2009 at 04:59 AM.

  3. #3
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    5
    Rep Power
    6

    Default

    ill keep looking, this is a good chance to break free from microsoft ,

  4. #4
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    1
    Rep Power
    6

    Default

    Heya, Could you share the link on walkthrough please?

    Cheers,
    Vitaly

Similar Threads

  1. slapd message error
    By smoke in forum Administrators
    Replies: 7
    Last Post: 04-27-2008, 04:23 PM
  2. Replies: 12
    Last Post: 02-25-2008, 07:28 PM
  3. dspam logrotate errors
    By michaeln in forum Users
    Replies: 7
    Last Post: 02-19-2007, 12:45 PM
  4. huge log size
    By rmvg in forum Administrators
    Replies: 5
    Last Post: 01-02-2007, 10:39 AM
  5. Replies: 16
    Last Post: 09-07-2006, 07:39 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •