Results 1 to 4 of 4

Thread: SuSE 10.1 Issues

  1. #1
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    17
    Rep Power
    9

    Default SuSE 10.1 Issues

    Hi,

    1) Just installed zimbra 3.1.2 on SuSE 10.1 (previously run it on 10.0). The installation script run into problem - /etc/sudoers had chmod 0440, but should have 0640. Chmoded /etc/sudoers, now works.

    2) /etc/init.d script seem to be not installed (did not remember, did I copied it manually on 10.0 or it was installed by zimbra install script).

    3) is it possible to somehow turn pop3 before smtp?

  2. #2
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    San Mateo, CA
    Posts
    4,789
    Rep Power
    19

    Default

    1 and 2 are known bugs. 3 is not an option we have today. SMTP auth is much better at validating a good user.
    Looking for new beta users -> Co-Founder of Acompli. Previously worked at Zimbra (and Yahoo! & VMware) since 2005.

  3. #3
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Peterborough, UK
    Posts
    140
    Rep Power
    10

    Default

    Kevin et al,

    Any time frame for a 10.1/SLES10 release?

    Andy

  4. #4
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    San Mateo, CA
    Posts
    4,789
    Rep Power
    19

    Default

    Quote Originally Posted by FunkyPenguin
    Kevin et al,

    Any time frame for a 10.1/SLES10 release?

    Andy
    I think for ES10 you would have to ask Novell We don't plan to update until they ship a GA version. Even then it may be sometime before we get our builds updated. We plan to update them it's just a question of timing.
    Looking for new beta users -> Co-Founder of Acompli. Previously worked at Zimbra (and Yahoo! & VMware) since 2005.

Similar Threads

  1. Suse 10.1
    By mcevoys in forum Installation
    Replies: 4
    Last Post: 11-21-2006, 09:08 AM
  2. SUSE 10.1 support
    By michaelkemp2000 in forum Installation
    Replies: 12
    Last Post: 11-02-2006, 08:07 AM
  3. Install Help Suse 10.1
    By rusty741 in forum Installation
    Replies: 21
    Last Post: 10-02-2006, 02:05 AM
  4. Can't install Beta_M2 on the Suse Linux 10.1
    By sshgz in forum Installation
    Replies: 3
    Last Post: 07-28-2006, 08:30 AM
  5. Install onto Suse 10.1
    By Dirk in forum Installation
    Replies: 9
    Last Post: 05-25-2006, 12:56 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •