Page 5 of 5 FirstFirst ... 345
Results 41 to 43 of 43

Thread: Daily mail report always reports "No messages found"

  1. #41
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    3
    Rep Power
    7

    Default

    Hi all,

    Am new to the threads and just wanted to say Zimbra rocks!

    Ok down to the problem, I have tried all of the above and am still getting "No messages found". Am not sure where else to poke into...am ruiing 5.0.2 GA OE on Ubuntu 6.06 LTS.

    Please advise which other log files I should look into or I can post.

  2. #42
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    7
    Rep Power
    7

    Default Thank you...

    Quote Originally Posted by Franck View Post
    I found that to repair bad mysql tables:

    Code:
    su -zimbra 
    zmloggerctl stop
    su - root
    cd /opt/zimbra/logger/db/data/zimbra_logger
    ../../../mysql/bin/myisamchk -r *.MYI
    su - zimbra
    zmloggerctl start
    Hi Franck,

    It works on the Zimbra 5.0.26 64bit Ubuntu 8.04 too. Thank you so much.

  3. #43
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    7
    Rep Power
    7

    Default Thank you again...

    Quote Originally Posted by mmorse View Post
    For the collective knowledge:
    Q: Can I run without logger?
    A: Yes, but you should actually disable it & not leave it in a broken state.

    To fix, the commands I had him run were:
    su - zimbra
    logmysql.server stop
    exit/su - root/sudo -i (switch back to root however)
    ps aux | grep logger (kill -9 any remaining)

    Note:
    -The below will remove all currently recorded data.
    -Make sure you use the word 'logger' where given below, else you'll wipe your data db if you use the wrong path!

    rm -rf /opt/zimbra/logger/db/data/*
    chown zimbra:zimbra /opt/zimbra/logger/db/data
    chmod 775 /opt/zimbra/logger/db/data
    su - zimbra
    cd /opt/zimbra/libexec
    ./zmloggerinit
    logmysql.server start (or zmcontrol stop/start)
    cd /opt/zimbra/libexec
    ./zmgengraphs
    (And ./zmdailyreport as wanted, but it will proably be empty the first time.)

    Hi Mike,

    It works on the Zimbra 5.0.26 64bit Ubuntu 8.04 too. Thank you so much.

Similar Threads

  1. Problems with port 25
    By yogiman in forum Installation
    Replies: 57
    Last Post: 06-13-2011, 02:55 PM
  2. Replies: 7
    Last Post: 02-03-2011, 07:01 AM
  3. fresh install down may be due to tomcat
    By gon in forum Installation
    Replies: 10
    Last Post: 07-25-2007, 09:09 AM
  4. DynDNS and Zimbra
    By afterwego in forum Installation
    Replies: 30
    Last Post: 04-01-2007, 04:34 PM
  5. receiveing mail
    By maybethistime in forum Administrators
    Replies: 15
    Last Post: 12-09-2005, 04:55 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •